reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
u nas w H&M jak juz cudem s aprzeceny to takie smieszne 20-30%... i na wieksze dzieci ... jak starszak byl maly to prawie nic nie szlo znalezc po przecenie, a juz na pewno nie biale klasyki na porodowke i ubranke unisex na pierwsze m-ce zycia...Nie mam pojecia dlaczego tu taka h&m -owa polityka ...

Ja wrocilam z Pl kilka dni temu i zaczynam siwateczne zakupy :)
pozdrawiam!

Josephine jak dlatego kupuje online czasami bo wiecej przecen... w sklepach roznie...ale udalo sie pare rzeczy wyhaczyc :-) zalezy tez w ktorym h&m...ja mam swoj ulubiony i tam zawsze cos znajde ;) dzis sobie kupilam rekawicztki skorzane z dodatkiem welny :)

pati tylko jeszcze trzeba miec h&m online ... bo we francji jeszcze na to nie wpadli ... bynajmniej kilka m-cy temu jak sprawdzalam... ostatnio jakos ze 2 miesiace temu, moze nawet 1,5 wyrywalam laczki 40min transportu zeby do h&m jechac ... >Toc juz nawet c&a mamy tu online a co z tym h&m ... :/

poogladalam troche rzeczy w h&m...i bylam dzis u kumpeli, ktora jest po zakupach w hm...musze isc!:-D

dzis przyszedl moj zalegly prezent na 30tke - garnki:-):-D

i kupilam juz prezent dla Gracusia - ciuchcia tomek i przyjaciele-tory drewniane takie tam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry