reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja nie lubie prasowac, wole zmywac naczynia ale teraz robi to zmywarka
zawsze ukladam kupke i dokladam po kolejnym praniu
potem sie zbiueram i polowe odkladam do szafy bez prasowania :-D:laugh2:, zazwyczaj swoje i meza bo dzieciom to nawet lubie przeprasowac

reklama
A ja lubię prasować! Ale by zmniejszyć tą górę oczekującą po praniu, używam płynów zmiękczających. Potem pięknie wieszam, następnie schludnie składam i finał jest taki jak pisze Anija - połowa ciuchów nie wymaga prasowania.:))
Co do wyprawki: 2 łóżeczka mam po córci (jedno turystyczne), fotelik też. Dokupiłam tylko nową pościel, "męskie" ubranka i kosmetyki. Dużo rzeczy typu: kocyki, ręczniczki i ubranka dostałam od męża siostry i koleżanki (mają już synka). Tak więc kupię jeszcze wózek i zastanawiam się nad leżaczkiem.

no nie..pisałam długiego posta i mi wszystko zeżarło - jakiś błąd wyskoczył :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
w ramach odreagowania złości idę obrać ziemniaki na obiad...

babeczka napisala do nas maila ze zrobili juz lozeczko ,

teraz musze pare dni poczekac na dostawe

fajnie bo chce jz poprzestawiac w pokoju , puki jeszcze mam na to sile i ochote

a lozeczka juz w posciele ubieracie?

a rozek to potrzebny juz do szpitala , czy na wyjscie ze szzpitala?

Zaopatrzyłam się w kolejne "niezwyklepotrzebnerzeczy" ;). Mam już pościel, prześcieradła, rożek, pieluchy z tetry i flanelowe oraz butelke, nożyczki i szczotke :). Teraz pozostają duże gabaryty czyli wózek, łóżeczko i fotelik ale to już czeka (w sklepie i na wypłatę ;)). Ufff....

My już mamy wszystko dla dzidziusia. Poza wózkiem, ale na to mamy jeszcze czas. Łóżeczko czeka na złożenie, no i oczywiście na dzidziusia. Mamy pościel, kołderką, materacyk:-) . Ubranka kupuję już od dawna /do tej pory dla chłopca, a od poniedziałku dla dziewczynki :-D /. W tym tygodniu wszystko poprałam i poprasowałam. Wielkie zakupy zrobiłam z siostrą w zeszłym tygodniu w Siedlcach w Madarze - mają bardzo duży wybór i tanio. No i oczywiście kupiliśmy fotelik do samochodu.

Teraz tylko czekamy na dzidziusia.:-)

debiutantko ale sie splukacie

wszystko naraz kupic i za wszystko na raz zaplacic trezba bedze

walczcie o jakis rabat :tak: :tak:

Miloku nie będzie tak źle bo ja te wydatki mam już od paru miesięcy zaplanowane a poza tym mój wózek nie jest taki drogi, fotelik i łóżeczko też. A co do rabatu to będzie - 5%. Nie tak znów dużo ale zawsze coś no i to psychologiczne działanie ;-)

I jeszcze zamówię w necie termometr bo w sklepie kosztuje chyba 30 zł więcej!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry