reklama

Zakupowe szaleństwo!

Mel, fajne autko?to dla pariski czy juz dla syncia?a jak te kolka sie sprawdzaja, bo ja mysle o takiej lekkiej spacerowce jak na jesien pojedziemy w gorki!

reklama
wygląda fajnie :tak:
dobrze się go prowadzi?? ile waży?

ja tak na jesień będę musiała kupić jakąś lekką parasolkę dla teściowej, bo mała będzie u niej, a kobita nie poradzi sobie z ciężkim mutsiakiem...
także całkiem niedługo będę musiała też zrobic rozeznanie na rynku "parasolkowym" ;-)

właśnie ...
ja zawsze byłam przeciwna parasolkom, jakoś wydawały mi się wieśniackie takie małe kółka :szok::-D

ale poradziłam się koleżanki obeznanej w temacie parasolek i poleciła mi ten wóz

jestem naprawde zadowolona
waży TYLKO 6 i pół kg - dla porównania mutsy na lotnisko mi ważyli i wyszło 17 kg :baffled:

składa się i rozkłada bardzo łatwo
ma obszerną, dobrze chroniącą budkę
sprytną folię na deszcz
pojemny kosz na zakupy ,
oparcie na nóżki,
regulowane rączki do prowadzenie - a to nie częsta sprawa w parasolkach
kółka wcale nie są takie małe,
oparcie rozkłada się na płasko,
i przy siedzisku koło nóżek jest taki motyw... wysuwa się kawałek siedziska i jak dziecko śpi, to nóżki nie muszę zwisać w dół,
i koleżanka pisała, że tkanina jest rewelacyjna, bo latem dziecko jej się nie pociło jak dzik ;-)

my używamy do z 2 tygodnie ale już jestem zadowolona

juz sie nauczylam wklejac fotki :) chyba jednak sie nie bede przefarbowywac na ciemniejszy kolor :)
wiec uwaga
OTO WYRKO MOJEGO MALUSZKA:
482hes0.jpg

Slabo widac bo za bardzo zmniejszylam zdjecie,wkrotce bedzie lepiej,pozdrawiam was mamuski w ta lutowa sloneczna(przynajmniej u nas )sobotke:)

Mel no nie. Pamietasz jak mowilam ze wyglada na to ze rozmawiamy ze soba przed zakupami a wcale tak nie jest?
My sie zdecydowalismy na McLarena w kolorze ice blue:-D:-D

To jest niesamowite ;-)

Sluchajcie, nosze sie z zamiarem kupienia chusty BEBELULU (tak to jest jak nie mozna spac i chodzi sie po internecie!) www.bebelulu.pl mialyscie cos takiego kiedys?lub slyszalyscie-raczej?

mam bebe lulu, ten model ktory mozna wpinac pasy bezpieczenstwa od fotelika i zrobic z niego hamaczek, nie pamietam juz jak sie ten model nzaywal
u nas sie sprawdzila chusta bardzo
Jas mial straszliwe kolki, tylko noszenie go uspakajalo, chusta zdala egazmin:tak:

a ten do czoła to ile czasu trwa pomiar ??

anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
ja narazie zrezygnowałam, bo będę miała współlokatorkę, które lubi dzieci i będziemy spacerowały na 2 wózki ;-)

juz teraz jak spacerujemy to mi wyrywa wózek z Pariską

- mam parasolkę maclarena taką od pierwszych dni życia - jestem super zadowolona
- i mutsy z fotelikiem i spacerówką

no wlasnie ja tez zrezygnowalam na razie
mamy upatrzony sklep w ktorym sa te mutsakowe podwojne nadstawki na wozek, za 600 pln
jak uznamy ze niezbedne to sie dokupi
na razie parasolka i mutsak :-D

z ciekawostek, wiesz ze z polsce mclareny sa dopuszczone od pol roku?
niezle nie.

reklama
mam bebe lulu, ten model ktory mozna wpinac pasy bezpieczenstwa od fotelika i zrobic z niego hamaczek, nie pamietam juz jak sie ten model nzaywal
u nas sie sprawdzila chusta bardzo
Jas mial straszliwe kolki, tylko noszenie go uspakajalo, chusta zdala egazmin:tak:
mnie sie tak wydaje że tego typu rzeczy jak chusty i inne gadżety to najlepiej kupić jak już dzidziuś będzie na świecie...no bo tak naprawde nie wiadomo co te nasze maluszki będą lubiły....mam racje?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry