Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wygląda fajnie![]()
dobrze się go prowadzi?? ile waży?
ja tak na jesień będę musiała kupić jakąś lekką parasolkę dla teściowej, bo mała będzie u niej, a kobita nie poradzi sobie z ciężkim mutsiakiem...
także całkiem niedługo będę musiała też zrobic rozeznanie na rynku "parasolkowym" ;-)

Mel, fajne autko?to dla pariski czy juz dla syncia?a jak te kolka sie sprawdzaja, bo ja mysle o takiej lekkiej spacerowce jak na jesien pojedziemy w gorki!
Sluchajcie, nosze sie z zamiarem kupienia chusty BEBELULU (tak to jest jak nie mozna spac i chodzi sie po internecie!) www.bebelulu.pl mialyscie cos takiego kiedys?lub slyszalyscie-raczej?

a ten do czoła to ile czasu trwa pomiar ??
anija kupiłas już wózek?
mas podwójny ?
ja narazie zrezygnowałam, bo będę miała współlokatorkę, które lubi dzieci i będziemy spacerowały na 2 wózki ;-)
juz teraz jak spacerujemy to mi wyrywa wózek z Pariską
- mam parasolkę maclarena taką od pierwszych dni życia - jestem super zadowolona
- i mutsy z fotelikiem i spacerówką

mnie sie tak wydaje że tego typu rzeczy jak chusty i inne gadżety to najlepiej kupić jak już dzidziuś będzie na świecie...no bo tak naprawde nie wiadomo co te nasze maluszki będą lubiły....mam racje?mam bebe lulu, ten model ktory mozna wpinac pasy bezpieczenstwa od fotelika i zrobic z niego hamaczek, nie pamietam juz jak sie ten model nzaywal
u nas sie sprawdzila chusta bardzo
Jas mial straszliwe kolki, tylko noszenie go uspakajalo, chusta zdala egazmin![]()