reklama

Zakupowe szaleństwo!

na razie parasolka i mutsak :-D

z ciekawostek, wiesz ze z polsce mclareny sa dopuszczone od pol roku?
niezle nie.

oo to mamy ten sam zestaw ;-):tak:

a co do maclarenów to nie wiedzialam :no:

ale ja chyba i tak będę się chciała nacieszyć tym fotelikiem mutsy
i mały będzie na początku śmigał mutsiakiem ;-)

reklama
mnie sie tak wydaje że tego typu rzeczy jak chusty i inne gadżety to najlepiej kupić jak już dzidziuś będzie na świecie...no bo tak naprawde nie wiadomo co te nasze maluszki będą lubiły....mam racje?:confused:

hmmmm... chyba nie :nerd:

bo jak maluszek będzie na świecie to i tak nie będziesz wiedziała czy spodoba mu się w chuście zanim go do niej nie włożysz :eek:;-)

Ja też się zastanawiałam nad taką chustą ale dostałam od koleżanki super nosidełko na szelki, fakt nie od razu będę w Nim małego nosiła ale w takim przypadku chusta to zbędny wydatek:-p
Pochwale się, że zrobiłam sobie w weekend przerwę od leżenia i przez 15 minut układałam ciuszki małego w komodzie:-D , no i wybrałam kilka rzeczy do szpitala. W końcu coś zrobiłam!!!no!!!:-)

Ja też się zastanawiałam nad taką chustą ale dostałam od koleżanki super nosidełko na szelki, fakt nie od razu będę w Nim małego nosiła ale w takim przypadku chusta to zbędny wydatek:-p
Też dostałam od koleżanki nosidełko na szelkach :tak: Co prawda dzidziuś w nim siedzi, więc nie od razu można go użyć, ale myślę, że się przyda :tak:

zamówię sobie chuste jak juz dzidzia sie urodzi, a to juz niedługo...moze na dniach ;) na razie kupilam łóżeczko-kojec i powiem szczerze ze rewelacja :)

reklama
Oliweczka, ktory Ty masz tydzien?

no właśnie, ja stanowczo protestuje:dry: chyba Cie Oliwieczko opieprze ;-):-)
pojawiasz sie (super że jesteś) ale nawet sie nam nie przedstawiłaś, w ogóle nic o Tobie nie wiemy:-(
Magdakap, fajny wózio, a moge spytać (jeśli to nie tajemnica) ile takie cacko Cie kosztowało:confused:
Ja dzisiaj wyprałam wszystko dla dzidzi - ciuszki, pieluszki, ręczniki tylko zapomniałam wyprać rożka :baffled: ale to nic - wypiore razem z kocykami :tak:
W tym albo w przyszłym tygodniu jade po lóżeczko :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry