Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miałaś urodziny? w takim razie wszystkiego naj najlepszego
Fajną masz mamę
mam nadzieje że ja sie nie będę musiała zapinać w coś takiego (jakoś wolałabym samodzielnie wrócić "do normy")
:-)
Ale biznesy co?
No i mam wózeczek w domku![]()
![]()
![]()
JMM - może nie jest tani ale wskład wchodzi nie tylko gondola, ale i spacerówka, śpiworek i torba. No i za 2 lub 3 latka jak bedę go sprzedawać to odzyskam minimum 60-70% zainwestowanej kwoty. Tak było z Mutsy - kupiłam za 1800,- a poszedł za 1100,-.![]()
![]()
Ale biznesy co?
![]()

Magda, a dlaczego tym razem wybraliscie emmaljunga ( wszyscy mi zachwalają go, tylko troche za klasyczny dla mnie) bo wczesniej miałas Mutsy - nie sprawdził sie?
Ja cały czas obserwuje na allegro mutsiaki i albo kolor nie ten albo cena - przegięcie. Czekam na cud :-)
Emmaljunga jest dużym wózkiem ale ja bedę mieszkała w domku jednorodzinnym, więc odchodzi dźwiganie i upychanie gdzies po piwnicach. Sama się sobie dziwię, że w końcu na niego sie zdecydowałam - zawsze preferowałam styl sportowy.:-) Może od tego leżenia mi się poprzestawiało
:-)
Może dziś się uda, bo juz złożony.:-)Z ta ceratką to sama nie wiem bo jak się np. na chwilę położy na golasa i się zsika to co potem z materacem...? Prześcieradło to się spokojnie wypierze ale materac....
W sumie ta ceratka chyba nie zaszkodzi ale nie chcę żeby odparzyła... choć skoro będzie pod prześcieradłem to chyba nie powinna, co?