reklama

Zakupowe szaleństwo!

JustineMyMind to miałyśmy dziś podobne zajęcia domowe ;). Ja też robiłam kolejne pranie tylko, że juz wieszac nie mam gdzie więc druga partia jutro. Mój rożek niestety na metce ma "pranie ręczne" i pomimo tego, że mnie kusiło żeby go wrzucić do pralki to bałam się, że wypełnienie może się zniszczyć tzn. zbrylić i prałam ręcznie.

Wczoraj mi koleżanka pożyczyła laktator i poduszke do karmienia (nie wiem czy skorzystam).
Dostałam już też termometr i ostatnią paczkę ciuszków z allegro (na którą się wyczekałam :/) więc teraz mi tylko Synka brakuje ale niech sobie jeszcze poczeka w brzuchu.

reklama
Magdakap, fajny wózio, a moge spytać (jeśli to nie tajemnica) ile takie cacko Cie kosztowało:confused:
Ja dzisiaj wyprałam wszystko dla dzidzi - ciuszki, pieluszki, ręczniki tylko zapomniałam wyprać rożka :baffled: ale to nic - wypiore razem z kocykami :tak:
W tym albo w przyszłym tygodniu jade po lóżeczko :happy:

JMM - podaję link sklepu w którym ten wózek zakupiłam. Przypomniałas mi o rożku - muszę go odebrać od koleżanki:))
FAMILY SHOP - W

Debiutantko zbaraniałam.:szok: Na moim rożku w ogóle nie ma informacji jak można go prać. Pisze tylko że to 100% bawełna. Pewnie wyjme kokosowy wkład i też wypiore go ręcznie, bo chyba nawet nie zmieści sie w pralce razem z kocykami :baffled:

Justine ja z mojego wyjęłam wkład kokosowy i prałam normalnie w pralce.
Nic się nie stało, jest nadal ładny, nowiutki, w ogóle nie naruszony :happy:

Ja też oczywiście kokosowy wkład wyjęłam (żeby nie było ;)) a na metce było wyraźnie pranie ręczne co mnie trochę zdziwiło bo np. już ochraniacz można było prac w prace (też 4baby ale inna frotka i być może inne wypełnienie). Ale chyba w przyszłości już nie będe wydziwiac i wypiorę w pralce, najwyżej na niższych obrotach wirowania. Leń jestem :).

Mama mi kupila prezent urodzinowy o ktory prosilam

pas poporodowy:tak: :tak: :-)

slyszlam rozne opinie na jego temat ale napewno go chce i juz . scisne sie pare dni po porodzie i mam nadziej ze szybciej sie brzucho wciagnie:tak: ;-)

Mama mi kupila prezent urodzinowy o ktory prosilam

pas poporodowy:tak: :tak: :-)

slyszlam rozne opinie na jego temat ale napewno go chce i juz . scisne sie pare dni po porodzie i mam nadziej ze szybciej sie brzucho wciagnie:tak: ;-)
miałaś urodziny? w takim razie wszystkiego naj najlepszego:happy:
Fajną masz mamę:)
mam nadzieje że ja sie nie będę musiała zapinać w coś takiego (jakoś wolałabym samodzielnie wrócić "do normy":eek:)
Debiutantko ja też jestem leń :tak:;-) i dlatego chciałam prać w pralce, tylko że na metce mojego rożka w ogóle nie ma informacji "jak prać":eek::baffled::no:
Agutko, mam nadzieje że z moim będzie podobnie

Hehe, co do lenistwa to wam powiem, że jeśli jest napisane na ciuszkach, iż należy prać ręcznie to robi to również moja pralka :-D
Po prostu nastawiam ją na program "pranie ręczne" i patrzę sobie jak ładnie pierze moje ciuszki :-p

Agutek na kiedy masz termin? Masz juz całą wyprawkę przygotowaną? Ja mam termin ja jutro :tak: ale kto wie kiedy dzidzia sie pojawi ...
Ubranka wyprałam w pralce w 40 stopniach, pewnie ręcznie bym ich tak dobrze nie wypłukała, a to przecież bardzo ważne :confused:

reklama
Oliwieczko z OM wychodzi mi termin na 1 marca, wg mojej lekarki na 2 marca, a wg usg coś w okolicach 8-go dopiero. :-)
Wyprawka gotowa teraz tylko czekamy na przyjście dzidziusia na świat :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry