reklama

Zakupowe szaleństwo!

my też mieliśmy huggiesy 4 i porażka...ledwo założyłam a już się tak zbijały i wyglądały na zużyte :eek: a rossmanna też zupełnie nie po drodze mam :baffled:

pampersy 5 z kolei ładnie chłoną no ale ta cena :sorry:

a my ostatni raz kupowaliśmy pieluchy ze 2 miesiące temu:sorry2:, ciągle dostajemy pampersy 4, nie lubię ich, przeciekają, odpinają się rzepy, już nie raz znalazłam pieluchę w nodze a Zosia zlana:crazy:

reklama
madzim, kto ci kupuje pieluchy??? Ja też chcę, jak Ty nie chcesz to ja poproszę :-D

Ok, moja kolej :-)
  • wodę od początku gotujemy w czajniku kranówę (przefiltrowaną w dzbanku brita ale do wszystkiego takiej używamy)
  • obiadki podgrzewamy w podgrzewaczu tuffi i jest super
  • pieluchy używamy na dzień dada (są trochę sztywniejsze niż pampersy ale nie przeciekają, wszytko jest ok) a na noc pampersy 5 (mają większą chłonność ;-))
blueberry, miałam cię zapytać o to mleczko, pisałaś, że przygotowujesz wieczorem i trzymasz w podgrzewaczu. Mnie uczulano, ze mleczko po zrobieniu można max 2 godz trzymać bo się bakterie namnażają :-( I dobre jest to mleczko, tzn czy nie ma zmienionego smaku?

A my robimy tak : mamy dwa termosy (w tym jeden zepsuty) W jednym jest wrzątek (świeży dwa razy dziennie wlewany) a w drugim schłodzona przegotowana woda i jak trzeba zrobić mleczko czy kaszkę to mieszamy dwie wody i gotowe.

byłam dzisiaj w Rossmannie i kupiłam na próbę ich pieluszki, dawałam jakoś 27zł z groszem za opakowanie :-) użyliśmy dopiero pierwszą i trudno coś mówić, ale wydaje mi się, że nie zbiła się w takie kluchy jak huggies :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry