reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no to teraz ja:
  • woda - przegotowana kranówka (od zawsze)
  • obiadki podgrzewam w mikrofali (jak byłam u rodzinki musiałam podgrzewać w "kąpieli wodnej" - bardzo długo to trwa a jeszcze dłużej jak sie chce podgrzać jedzenie podczas karmienia - koszmar :angry:, w końcu sie wkurzyłam i podgrzewałam na gazie uważając żeby mi sie obiadek nie zagotował :crazy:
  • pieluchy od zawsze Pampersy. kiedyś kupiłam pare razy Dada i szczerze mówiąc zastanawiam sie czy do nich nie wrócić, choć sie troche boje czy nie będą przeciekać w nocy...:baffled:. Huggisy są do d***. Kupiłam tylko raz . śa sztywne, odparzyły, obcierały i przeciekała kupa. makabra, więcej tego błędu nie zrobiłam :wściekła/y:
  • ja nie mam problemu z podgrzewaniem czegokolwiek w nocy bo w nocy nadal <niestety> jest CYC :baffled::zawstydzona/y:
Agutek, najfajniejszy jest ten czarny ;-):-D:-D:-D

po ile wychodzą za sztukę te pieluchy z Rossmana???

wczoraj kupiłam DUCK (tylko w Almie), po 0,56 gr za sztukę, porównywałam z innymi to były tańsze, założyłam na noc - suchutka pupa:happy:

ja mam takie niebieskie...
naprawdę są fajne, nie robią się takie kluchy jak w huggiesach i długo można je nosić, a pupa nie odparzona także polecam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry