reklama

Zakupowe szaleństwo!

kupiłam dzisiaj córce sandałki...
no i zdecydowałam się jednak na Gufo, czyli nie są całe skórzane :zawstydzona/y:
a to dlatego, że ichnia 19-tka nie jest taka wielka jak Bartkowa, więc mała nie wyglada w nich jak kot w butach...mam nadzieję, że nie będzie jej się odparzała nóżka :zawstydzona/y:środek skórzany jest...
a cena oczywiście fajna 39,99zł, w Bartku te, które przymierzaliśmy 130zł :szok:

kupiliśmy te białe z kwiatkami (4 rząd, środkowe)
GUFO - www.ccc.eu
mamy takie same:-) mój mąż kupił Natalce po domu bo w tych materiałowych stópka się bardzo pociła:baffled: w lato córcia wykorzysta je na dwór:tak: po domu kupie te ortopedyczne:tak:

reklama
Tak, pytałam pediatry już wielokrotnie i mówi nam za każdym razem, że mamy się nie przejmować, że niby widać, że w dziąsłach zęby są :tak:Raz wspomniał też, że do 18 miesiąca mamy czas. No ale i tak zaczynam już się martwić, bo trochę to długo trwa :-(

To dobrze, że lekarze twierdzą, że to w porządku. Bo u twojej córci to rzeczywiście długo trwa. Pocieszająca jest opinia że jak późno zęby wychodzą to będą dłużej zdrowe.

Ale skoro widać ząbki w dziąsłach, to chyba nie ma powodu do strachu. Ja się wybieram za tydzień do znajomej dentystki, to ją podpytam. A Roksi może zapyta swoją panią doktor :-). Może któraś będzie mądra w tych sprawach ;-).

będę wdzięczna...
ja tam nie wiem jak on widzi te zęby..że co że widać, że one są twarde i gdzieś tam zęby siedzą?
no bo normalnie nic nie widać...

a w necie napisane, że objawem jest krzywica, zespół downa lub w ogóle brak zalązków zębów :szok:

będę wdzięczna...
ja tam nie wiem jak on widzi te zęby..że co że widać, że one są twarde i gdzieś tam zęby siedzą?

a w necie napisane, że objawem jest krzywica, zespół downa lub w ogóle brak zalązków zębów :szok:
Agutku w czwartek będę w pracy spytam się:tak:
a może odwiedź z małą stomatologa:tak: albo jeśli masz w okolicy to lekarza pedodontę (stomatolog dziecięcy):tak:

Agutku a Tolcia w ogóle nic nie ma rozpulchnionych dziąseł? bo moja ma aż czerwone i takie wypukłe po bokach

ale psikus:-Dzmieniłyście tytuł wątku i myślałam, że forum pomyliłam:laugh2:

roksi - a w materiałowych z dziurką tez się Natalce nózka pociła?

reklama
będę wdzięczna...

Tak piszą ale też że to może być dziedziczne. Warto jeszcze popytać. Będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry