A
Agutek
Gość
Agutku a Tolcia w ogóle nic nie ma rozpulchnionych dziąseł? bo moja ma aż czerwone i takie wypukłe po bokach
w ogóle

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutku a Tolcia w ogóle nic nie ma rozpulchnionych dziąseł? bo moja ma aż czerwone i takie wypukłe po bokach

roksi - a w materiałowych z dziurką tez się Natalce nózka pociła?
ja ogladalam program, w ktorym mowili, ze za normalne uznaje sie wychodzenie zebow miedzy 4 a 14 miesiacemTak, pytałam pediatry już wielokrotnie i mówi nam za każdym razem, że mamy się nie przejmować, że niby widać, że w dziąsłach zęby sąRaz wspomniał też, że do 18 miesiąca mamy czas. No ale i tak zaczynam już się martwić, bo trochę to długo trwa :-(

sama nie wiemw ogóle![]()
ja by chyba poszła do stomatologa
żeby sprawdzic czy są zawiązki w dziąslach to trzeba zrobic zdjęcie rtg ale nie wiem czy takim maluszka się robi
Robi sięsama nie wiemja by chyba poszła do stomatologa
żeby sprawdzic czy są zawiązki w dziąslach to trzeba zrobic zdjęcie rtg ale nie wiem czy takim maluszka się robi
![]()
. Karol miał zrobione jak spadł z łóżka i wszystkie zęby tam było widać :-).
Agutku nie ma tu emotków jak z gg ale przesyłam <pocieszacz>jezu...ja to musze na wszystko najdluzej czekac...
najpierw porod w 42tc, teraz zeby...stopa do normalnego ludzkiego rozmiaru![]()
jezu...ja to musze na wszystko najdluzej czekac...
najpierw porod w 42tc, teraz zeby...stopa do normalnego ludzkiego rozmiaru![]()