• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Jedno co mi siostra doradziła to kupienie Pampersów "dwójek", nie "jedynek". Jedynki ponoć mają specjalny wkład do wchłaniania kupek. U siostry się nie sprawdziło, szybko przeszła na dwójki, które się bardziej opłacały, a nie widać różnicy między nimi a tymi specjalnymi jedynkami :tak:

o popatrz, z taka opinia spotykam sie pierwszy raz, bo wlasnie slyszalam, ze ten wklad wchlaniajacy kupke jest rewelacyjny...:happy: ja jednak ku[ie te jedynki, bo one na pewno maja wyciecie na pepuszek - nie wiem jak dwojki....wiesz moze??
a co do roznicy miedzy 1 a 2 to faktycznie sprawdzalam i 1 sa dla 2-4kg, a 2 dla 3-5 kg, takze prawie roznicy miedzy nimi nie ma :-)

reklama
Nie wiem, co z tym wycięciem na pępuszek, spytam siostry :tak: Wiesz jak to jest, Agutek - jednemu się coś sprawdzi innemu nie :tak: Ja nie zakładam z góry, że to co siostra chwali spasuje i mojemu bobasowi.. Na pewno spróbuję, skorzystam z jej rad.. a jak będzie trzeba - zmodyfikuje się troszkę to i owo ;))

Siostra wyszła z założenia, że skoro dwójki są tak samo dobre jak jedynki, to po co przepłacać ;-) Ja się w cenach nie orientowałam, więc nie wiem, jaka jest cenowa różnica między jednymi i drugimi..

co do roznicy cenowej to tez nie mam pojecia
bede musiala zerknac
na pewno patrzylam na cene jedynek i w rossmannie byly za 22,40 czy jakos tak..ale kompletnie nie pamietam ile sztuk :-D

1 mają w opakowaniu 44 szt. za 21.99
2 można kupić w opakowaniach 38, 45, 78 i 98 sztuk.. Ta największa paczka za 49,99..

W sumie różnicy cenowej nie widzę.. A nawet gorzej wypadają 2 :eek: Chyba, że przy tym największym opakowaniu.. Albo w promocji. Bo te Jumbo paki są często w promocji :tak: Nie wiem, gdzie siostra się zaopatruje w pieluchy. Ceny ze strony producenta nie zawsze się pokrywają z tymi w sklepie..

no wlasnie to sa ceny sugerowane, a jak pisalam ja widzialam za 22.40 - wiec troszke drozsze

w tych normalnych opakowan faktycznie roznic cenowych nie ma
jedynie te jumbopacki sa tansze, tylko kurka nie widzialam ich jeszcze nigdzie niestety u siebie - chyba trzeba czatowac na jakies specjalne promocje

mam nadzieje, ze jakas sie niebawem pojawi hihi :-D

Mnie się wydaje, że widziałam 1 i 2 w tej samej cenie, tzn. przynajmniej wtedy kiedy kupowałam 2 w promocji za niecale 45zł 98szt. Trzeba śledzić w duzych sklepach te ceny to można taniej kupic. Ciekawa jestem czy te promocje obejmują sklepy danej sieci w całej Polsce bo wtedy mozemy sobie "dawac cynk" ...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry