reklama

Zakupowe szaleństwo!

Jedno co mi siostra doradziła to kupienie Pampersów "dwójek", nie "jedynek". Jedynki ponoć mają specjalny wkład do wchłaniania kupek. U siostry się nie sprawdziło, szybko przeszła na dwójki, które się bardziej opłacały, a nie widać różnicy między nimi a tymi specjalnymi jedynkami :tak:

o popatrz, z taka opinia spotykam sie pierwszy raz, bo wlasnie slyszalam, ze ten wklad wchlaniajacy kupke jest rewelacyjny...:happy: ja jednak ku[ie te jedynki, bo one na pewno maja wyciecie na pepuszek - nie wiem jak dwojki....wiesz moze??
a co do roznicy miedzy 1 a 2 to faktycznie sprawdzalam i 1 sa dla 2-4kg, a 2 dla 3-5 kg, takze prawie roznicy miedzy nimi nie ma :-)

reklama
Nie wiem, co z tym wycięciem na pępuszek, spytam siostry :tak: Wiesz jak to jest, Agutek - jednemu się coś sprawdzi innemu nie :tak: Ja nie zakładam z góry, że to co siostra chwali spasuje i mojemu bobasowi.. Na pewno spróbuję, skorzystam z jej rad.. a jak będzie trzeba - zmodyfikuje się troszkę to i owo ;))

Siostra wyszła z założenia, że skoro dwójki są tak samo dobre jak jedynki, to po co przepłacać ;-) Ja się w cenach nie orientowałam, więc nie wiem, jaka jest cenowa różnica między jednymi i drugimi..

co do roznicy cenowej to tez nie mam pojecia
bede musiala zerknac
na pewno patrzylam na cene jedynek i w rossmannie byly za 22,40 czy jakos tak..ale kompletnie nie pamietam ile sztuk :-D

1 mają w opakowaniu 44 szt. za 21.99
2 można kupić w opakowaniach 38, 45, 78 i 98 sztuk.. Ta największa paczka za 49,99..

W sumie różnicy cenowej nie widzę.. A nawet gorzej wypadają 2 :eek: Chyba, że przy tym największym opakowaniu.. Albo w promocji. Bo te Jumbo paki są często w promocji :tak: Nie wiem, gdzie siostra się zaopatruje w pieluchy. Ceny ze strony producenta nie zawsze się pokrywają z tymi w sklepie..

no wlasnie to sa ceny sugerowane, a jak pisalam ja widzialam za 22.40 - wiec troszke drozsze

w tych normalnych opakowan faktycznie roznic cenowych nie ma
jedynie te jumbopacki sa tansze, tylko kurka nie widzialam ich jeszcze nigdzie niestety u siebie - chyba trzeba czatowac na jakies specjalne promocje

mam nadzieje, ze jakas sie niebawem pojawi hihi :-D

Mnie się wydaje, że widziałam 1 i 2 w tej samej cenie, tzn. przynajmniej wtedy kiedy kupowałam 2 w promocji za niecale 45zł 98szt. Trzeba śledzić w duzych sklepach te ceny to można taniej kupic. Ciekawa jestem czy te promocje obejmują sklepy danej sieci w całej Polsce bo wtedy mozemy sobie "dawac cynk" ...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry