reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Magdakap e-bay od jakiegoś czasu ma też wersję polską ale ja nigdy tam niczego nie kupowałam. A Twoja kuzynka kupuje te ciuszku na angielskim ? Jak jest wtedy z płatnościami??

Najlepiej mieć konto internetowe a płaci sie przez tzw Paypal.Jesli chodzi o opłacalność to jest z tym różnie, fakt. Ale czesto udaje jej się kupić ciuszki w zestawach w atrakcyjnych cenach no i bardzo dobrych marek.Jak dla mnie to zbyt skomplikowane, wole allegro.

ja dzisiaj byłam w aptece na małych zakupach i kupiłam sudocrem, saszetki leko, tamtum rosa (użądzenie do aplikacji dostałam gratis) sól fizjologiczną, gaziki, apthin i wkładki laktacyjne:tak: jutro mam odebrać pas poporodowy i te wielkie podpaski:szok: platki kosmetyczne, patyczki itd. kupie w markecie bo w aptece mieli jakieś kosmiczne ceny:no:

Ja się zastanawiam czy konieczny jest zakup jakiegoś kombinezonu.?Z tą pogodą nic nigdy nie wiadomo. W marcu jak w garncu - jak to mówią.A ja z kosmetyków jeszcze zero.

ja mam kombinezon, ale ja mam termin na poczatek marca i biore pod uwage mozliwosc rodzenia w lutym juz

kosmetykow tez jeszcze nie mam...tylko chusteczki do pupy

chcialabym w styczniu skompletowac juz wszystko
trzeba sie sprezyc i zacisnac pasa, coby kasa byla ;-)

reklama
mi dzisiaj kolezanka przyniosla po swoich siostrzencach podusie do wozeczka i takie materialowe podklady, zeby dzidzie polozyc np. na tapczanie.... :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry