M
Melanie
Gość
miloku takie małe dziecko to nawet nie wie, ze to co przed nim macha to jego rączki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie niezle sie zastanawia co to za dziwadlomiloku takie małe dziecko to nawet nie wie, ze to co przed nim macha to jego rączki![]()
Melanie i co z wozkiem? zdecydowaliscie sie na jakis?
pisalas, ze chyba musicie szybko sie na jakis zdecydowac i ze pokazesz nam to cacko
ja sie ostatnio znowu nasluchalam, ze na kupowanie wyprawki jest czas![]()
moj tato to nawet wpadl na pomysl, ze w sklepach jest teraz dostatek i mozna po porodzie kupic ciuszki itp. a teraz to tylko to co potrzebne do szpitala i na jakies 2 dni pierwsze w domu....
wyobrazacie to sobie???
ja nie...![]()
nie wyobrazam sobie siebie w minusowych temperaturach z wielkim brzuchem biegajacej pod koniec lutego...co ja pisze - turlajacej sie ledwo ;-) - po sklepach i w pospiechu kupujacej wszystko...
albo co gorsza z podpaska miedzy nogami z bolacym kroczem w 2 dni po porodzie - to mogloby byc niezle hehe![]()
normalnie mam dosc tych komentarzy...:sick:
Hehehe Agutek Ty chyba dzis faktycznie nabuzowana po tym targu jesteś.
Ja tam wychodzę z założenia, że co ma być to będzie niezależnie czy kupimy wyprawkę teraz czy po ... Co komu pisane. Poza tym trzeba być dobrej myśli.
Ja ostatnio mam stresa bo się dowiedziałam paru rzeczy związanych z moim "zaciążeniem" ale wolę o tym za dużo nie myśleć i czekać...