reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dorisday....widzialam to cudo:)))) U nas kosztuje 414 funtow to ok 1800zl jezeli kupisz w komplecie wszysyko.....kurcze to powiem ze strasznie zdzieraja w Pl

Graco Symbio Pushchair in Slate - Babies R Us - Britain's greatest toy store

Madlein
ja nie kupilabym takie grube zakupy zostawiam na sam koniec. Nawet teaz nie kupilam nic narazie ogladam mam nadzieje ze za 7 tyg bede wiedziala kto w brzuszku siedzi to wtedy delikatnie sie wypuszcze na malenkie zakupki:))))

Sam koniec odpada. Mogę się położyć do szpitala niestety, a po drugie ostatnie 3 miesiące odpadają z kasą, bo muszę odłożyć na szkołę, więc do lipca muszę mieć już wszystko skompletowane. Planowałam teraz na maj kupić łóżeczko, czerwiec reszta zakupów ciuszkowych, pościelowych, wanienkowych itp. A lipiec najpóźniej sierpień wózek.
No i planowałam łoże kupić w połowie maja już, ale to jest tylko do 30 kwietnia i pojęcia nie mam co robić...

A co do wózka mamy na oku ten kaps3 jazz, dokładnie w tym kolorze. Koła z przodu są większe i pompowane, tu chyba piankowe zamontowali dlatego takie małe wyglądają:

JAZZ%2011.jpg

Nina, wózek, który Tobie sie podoba widziałam kilka razy w rzeczywistości i powiem że strasznie w nim trzęsie. Zainteresowałam się nim bo wizualnie też mi się podoba ale niestety jak zauważyłam jak trzęsie siedziskiem na idealnie gładkiej podłodze w galerii handlowej to stwierdziłam, że na krakowskich chodnikach będzie makabra.
Teraz myśle nad gondolą Mutsy albo Maxi Cosi - uzywaną raczej bo na wiosnę kupie mojego ukochanego macralena :)

smoniq z tego linka , który podałaś sama spacerówka kosztuje 324funtów, a z gondolą i z fotelikiem jakies 600. Czyli cena ta sama co u nas. Jeżeli faktycznie taka cena byłaby jak napisałas to ciekawi mnie czy przysłaliby do PL i jaki jest wtedy koszt przesyłki. Jak myślisz?
Jak nie znajdę tego wózka taniej (bo kto wie, a nóż za 4 miesiace bedzie połowe tańszy.... hehehe) to chyba zdecyduje się na ten espiro vector 4 air - masz racje ładniejszy niż wersja lite.

Tu wydaje się być duża gondolka, a to właśnie dobrze, bo nasze maluchy całą zimę przeleżą w gondoli.

Też na to patrzyłam żeby gondolka była głęboka, szeroka, długa i żeby miała możliwość podniesienia wiecie takie oparcie. A co najważniejsze zwracałam uwagę na to, żeby nie chwiała się w stelażu tak jak to jest w większości wózków.

dorisday jak dodasz wszystko do koszyka to dostajesz 150 funtow obnizki.Dlatego pisalam ze jak kupisz wszystko na raz. Tam kolo wozka jest zielona gwiazdka MULTI BUY. Bo pijedynczo sie nie polaca kosztuje tyle samo jak w PL
Nie mam pojecia czy przesylaja do PL ale wiem ze tu z Anglii kursuja takie male vany i woza przesylki 20 kg przesylka za 20 funtow.
Z tewgo powodu ja zamierzam zrobis zakupy w Pl bo tu nie znalazlam jeszcze za przystepna cene kolderki poduszki i poszewek dla dziecka bo nie chce placie za jeden komplet tyle co w Pl mialabym 3 lub nawet 4 zestawy. Chyba ze cos znajede naprawde fajnego:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Aha ... no widzisz. Dzięki smoniq za info , widzisz tego to ja tam nie zauwazyłam. Jezeli przesyłka nie byłaby droga to zdecydowałabym się na kupno ... na razie mam jeszcze czas na kupno wózka , tak myslę dopiero we wrześniu kupić, także mam nadzieję ze zostaniemy do tego czasu w kontakcie to moze zerkniesz mi wtedy jak tam cenowo sprawa się ma.
Jeśli chodzi o pościel , to ciekawe , że z tym artykułem to znów opłaca się ale w drugą stronę. hmmmn.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry