reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja luzeczko tez juz mam. Ogolnietopo mojej chrzesniavczce. dostane je juz w czerwcu i jestem pewna ze je tez juz rozloze. Ach bedzie mlej bo juz i materac jest i posciel. Najwyrzej bede w nim trzymac rzeczy dla mojej coreczki. Wczoraj kupilam juz pierwsze rozowe rzeczy;)

reklama
To jest taki sam wózek jak ten który oglądałam dzisiaj w komisie, gdybym go kupiła to to by był i głęboki bo ta biała wkładka służy za gondolę i jako spacerówka. Powiem wam wygląda na mały po zlożeniu i lekki, moja znajoma przewoziła dziecko w takim wózku urodzone w grudniu, tylko bez tej wkładki to była inglesina, dokupiła tylko gruby śpiwór do niego.
Kurcze bardzo mi się ten wózek podoba. Co myślicie?
MAMAS&PAPAS O-ZONE (1009230638) - Aukcje internetowe Allegro

Sęk w tym że ja już miałam gondolę i nie widzę w takim rozwiązaniu nic lepszego od takiego wózka spacerowego. Kawałek plastiku i styropian, jedynie to to że gondola jest wyżej niż w takim wózku siedzisko ale mnie zależy na tym żeby wózek był mały po złożeniu i dlatego już zrezygnowałam z wózków głębokich lub 3w1 a jak zobaczyłam te zestawy w sklepie i przypomniało mi się dzwiganie stelaży po 10kg aluminiowych! na 3 piętro i gondolę 6kg i do tego dziecko w chwili urodzenia 4 kg to mnie ciarki przeszły. Do tego sam stelaż zajmuje pół bagażnika a dla mnie to ważne bo dużo i często jeździmy. Dziecku na pewno nic nie będzie.
Zobaczycie jak szybko będziecie zamieniać te wózki na parasolki...czas pokaże kto będzie bardziej zadowolony ze swojego wyboru.
Ja już zdecydowałam teraz tylko kwestia którą spacerówkę ale ta Mamas&papas przoduje jak na razie.

Rozumiem Karen i zgadzam sie z tym ,ze wózek ma być przede wszytkim lekki i zeby sie łatwo i szybko składał. Co do gondoli , to też uwazam , że nie jest to niezbędne. Ja przy pierwszym dziecku miałam gondole i wcale jej nie uzywałam. porządne okrycie dla dziecka daje ten sam efekt. Nie bedziemy przeciez spacerować z dziecmi jak bedzie -20stopni albo jak bedzie zamieć śnieżna.
my matki , które juz mamy dzieci i pewne doświadczenie inaczej patrzymy na pewne sprawy. Dla nas wózek ma byc przede wszytkim praktyczny i i funkcjonalny a do tego lekki.

No cóż ja tam mimo wszystko uważam, że wózek powinien być przede wszystkim bezpieczny.
Dzisiaj przyszło łóżeczko.. Nawet nie wyjmuję go z kartonu. Obejrzałam tylko pościel, jest śliczna:sorry2:

Ja z Filipem mialam podobny wuzek jak podoba sie Karen. Mialam gondole i do tego cieply "worek " okryty od srodka welna. Super sprawa. No i tez uwarzam ze wuzek powinien byc praktyczny ale oczywiscie tagze bezpieczny. Z Filipem kupilam wuzek ktory mi sie podobal i bach po 2 msc musilam kupic nowy. Wuzek niemial obkrecanych kol co uprzykszalo mi zycie cieszko sie skladal byl skomplikowany mimo ze sprzedawca w sekunde go skladal... Ach.
No aja w poniedzialek kupilam na Ebay smoczek dla mojej krolewny!!! Jest codny powinnam go dostac juz w piatek jak pch to dopiero w poniedzialek;)O to on.
%21Br7dZk%21Bmk%7E$%28KGrHqMH-CcEvDk1hd%292BL1ylV3l+Q%7E%7E_12.JPG
Bitte warten
Bild nicht verfügbar
Medlein bylam na polskich stronach internetowych w poszukiwaniu poscieli i powiem zemmacie szczescie! Niedosc ze wyborogromny to wszystkie sa takie codne ze chyba bym z 20 kupila!!! Tutaj nic specjalnego nieznalazlam mimo ze szukam i szukam...A luzeczko rozpakoj ;) Az milo bedzie :)

Ostatnia edycja:
Korzystam z okazji i już mam zaklepany wózek mamas&papas za 350zł, chcę go ponieważ mogę go odebrać osobiście i jeszcze raz dokładnie obejrzeć a w komisie był używany za 360zł :) ale czyściutki i w ładnym stanie. Oto link do mojego wózka, nawet go licytowałam ale cena min była 400zł, myślę że wart jest tej ceny więc tym bardziej się cieszę.
WÓZEK MAMAS&PAPAS O-ZON WIELOFUNKCYJNY NOWY (1013082940) - Aukcje internetowe Allegro

madlein powiedź mi w czym gondola jest bezpieczniejsza od wózka tego typu, pisz bo za parę dni już nie będę mogła zmienić zdania - wózek będzie już w domu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry