Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja właśnie przeglądałam fora o tym wózku i wiekszość jest zachwycona tym wózkiem...sama już teraz mam mętlik w głowie fakt faktem troszkę kosztuje ale jeśli rzeczywiście jest taki rewelacyjny jak o nim piszą(podobno zdobył mnóstwo nagród i certyfikatów)to myślę że byłabym skłonna zapłacić tyle...ciekawa jestem co mój mąż na to bo jeszcze mu nie mówiłam ile kosztuje, a na razie jest przekonany że z wózkiem zmieścimy się 2500zł...Nina, wózek, który Tobie sie podoba widziałam kilka razy w rzeczywistości i powiem że strasznie w nim trzęsie. Zainteresowałam się nim bo wizualnie też mi się podoba ale niestety jak zauważyłam jak trzęsie siedziskiem na idealnie gładkiej podłodze w galerii handlowej to stwierdziłam, że na krakowskich chodnikach będzie makabra.
Teraz myśle nad gondolą Mutsy albo Maxi Cosi - uzywaną raczej bo na wiosnę kupie mojego ukochanego macralena![]()
Polecam naprawde swietny artykul. Materace Dla DzieciDziewczyny jakie materace polecacie do łóżeczka, są jakieś z gryką, kokosem i pianką albo wszystko na raz... Jakie macie doświadczenia w tym temacie?
Dzięki za podpowiedź.