reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
monimoni ty nie bądź taka tajemnicza tylko dawaj link
ja już sama nie wiem może lepiej kupić fotelik rozkładany na płasko i dodatkowo 2 wózki jakieś takie byle jakie, cenowo wyjdzie na to samo...dwa dlatego że często na dłużej wyjeżdżam do babci a samochód niestety nie jest combi :( i nie dam rady w bagaznić wsadzić cały wózek, na szczęście mamy jeszcze czas nad zastanawianiem się co lepsze, to link dla mam które nie wiedziały nawet że takie foteliki istnieją, jak ja np.
CASUALPLAY Prima Easy rozkładany na płasko! - kolor 105 - Dangerine - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

reklama
Ja chcę kupić 3 w jednym bo nie posiadamy samochodu i mało miejsca na trzymanie 2 wózków. Poza tym podobają mi się te wielofunkcyjne.

Ja sobie upatrzyłam taki ROAN

On kosztuje około 1000zł

Ale to dopiero takie czytanie o wózkach, na pewno na Szajnochy się wybiorę do hurtowni wózków itd. Tam podobno fajne i nie drogie. Ale to w Bydgoszczy :)

Bardzo fajny wózek monimoni
zresztą teraz to mi się wszystkie podobają i też jestem za zestawami 3w1
mieszkam w domu więc wózek może być wielki i ciężki tylko problem z przewożeniem tego majdanu i chyba rzeczywiście najwygodniej kupić mi będzie dwa wózki głębokie lub wielkofunkcyjne jeden będę miała w domu drugi u babci a przewozić się będę tylko z fotelikiem. Bo nawet sam stelaż dużo miejsca zajmuje zwłaszcza z takimi dużymi kołami to pół bagażnika. Poradźcie co...

Ja podobnie jak monimoni wybieram opcje 3 w 1 ... i jak juz wczesniej wspomnialam ... wózek musi byc lekki :-)
a oto mój typ WÓZEK ESPIRO VECTOR 4 LITE FOTELIK FOLIE PARASOL (1002586475) - Aukcje internetowe Allegro

jakis taki malo stabilny mi sie wydaje. No i gondola plytka, jak wspominala lolisza, bedziemy miec jesienno-zimowe maluszki i przydalaby sie glebsza gondolka. No i w opisie aukcji malo danych technicznych:)
a mi w oko wpadl taki
ZIPP 3X3 ADBOR SUPER LEKKI 6 KILO BORÓWKA PROMOC (987899933) - Aukcje internetowe Allegro

tylko kolor zaden mi nie podchodzi:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry