reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mi dla odmiany to zupełnie nie leży ale ja jestem minimalistka - im więcej dekoracji, kolorów tym gorzej dla mnie, w mieszkaniu obracam się w obrębie 4 kolorów i generalnie są to same odcienie szarości więc tyle ozdób i kolorów to nie dla mnie ale jak widzisz dziewczynom się podoba i przyznam że ciekawy pomysł na prezent.

aniulek84 ja kupie wózek jedo 4fyn z gondola freeline (wczoraj znowu byłam pomacać i jest suuuuper;-)) i do spacerówki można dokupić okrycie na nóżki w kolorze wózka. w zestawie jest torba na poręcz. Aha i mozna dokupić jeszcze śpiworek, ale on chyba tez raczej do spacerówki. Ogólnie wózek w tej klasie cenowej super.

agrafa dzięki za info hmmm ciekawe ile sobie życzą za to okrycie-powinno być w zestawie....no ale cóż. Mnie odpowiada jedo ze względu na tę gondolę oraz to że wózek jest wysoki, a mój małż to wielkolud więc nie wiem czego się spodziewać przy dzidzi...:P

Gdzieś widziałam za 100zł okrycie do spacerówki, ale to zależy jaki zestaw i gdzie kupisz-jak patrze na allegro to czasem dodają coś do jedo gratis-parasolkę lub folię itd.

Mi się on podoba bo ma pompowane koła, ma dużą gondolę i w porównaniu z innymi (tako jumper) jest bardzo solidnie wykonany. Przy tako w gondoli w środku miałam wrażenie, że ktos ją obijał od wewnątrz od łaski...

My z mężem raczej średniego wzrostu, więc mam nadzieję, że Okruszek za szybko z gondoli nie wyrośnie. Aha i co fajne, spacerówkę można montować przodem i tyłem (np x-lander tylko przodem).

PS: pragnę zaznaczyć, że to nie reklama, po prostu zakochałam się w tym wózku i nawet mąż zachwycony (amortyzacja itd) i nie będzie mu wstyd wyjść na spacer:-).

Zamawiać będziemy pod koniec ciąży, jak się (oby) ujawni, kto siedzi na pokładzie, żeby dobrać kolor.

reklama
mam pytanie do mam ktore musza uzywac autobusow/metra...na codzien...
jaki wozek polecacie dla dzidzi 0-6 miesiecy... male urodzi sie polowa pazdziernika wiec pierwsze miesiace musi miec gleboki zeby bylo chronine przed zimnem...ale co wtedy z kolami i miejscem w autobusie
macie jakis model godny polecenia lub ktorego sie wystrzec bo w praktyce jest bleeeeeeeeee???????????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry