reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Coffee ja sadze ze tu w Anglii problemu mie ma z podjazdami ,bo u nas jak jestes wozkiem to pan kierowca obniza podwozie:)))
Ciekawa jestem czy u Ciebie jest tak jak u nas. Ja nie mieszkam w wielkim miescie :(((
Ja wstepnie wybralam wozek X lander XQ albo XA. znalazlam sklep ktory dostarcza swoje produkty za graanice. ....
Moze jszcze mi sie odwidzi ale na razie to moj faworyt. Ma najdluzsza i najszersza gondole z 3 (Mutsy, Maxi-cosi, X-lander) ktore porownywalam , mam nadzieje ze to dobry wybor:)
Moja kuzynak ma Mutsy i mowila mi je jej synek w wieku 4 miesiacy jezdzil juz z podkurczonymi nozkami. A my musimy pamietac ze rodzimy w zimie i bedzie zimno. To moje wnioski :))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wklejam link (moim zdaniem) bardzo przydatnego adresu

fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Wiele informacji na temat fotelików, testy, rankingi.

My z moim M. postanowiliśmy poświęcić wyborowi fotelika trochę więcej czasu po tym, jak na TVNturbo oglądaliśmy crash testy samochodów z fotelikami.... Pokazywali przede wszystkim te foteliki [video=youtube;QrhUcjjndaU]http://www.youtube.com/watch?v=QrhUcjjndaU[/video] :angry::angry::angry:
Podobno w innych krajach zaczynają je już wycofywać, a u nas jak zwykle są w normalnej sprzedaży :angry::angry:

czy spiworek do spania sie przyda? wypatrzylam na Allegro tani i ladniutki. Do konca aukcji 30 min i nie moge sie zdecydowac. Czy to w ogole bedzie potrzebne?

Załączniki

• 1028048433.jpg
    1028048433.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 46
czy spiworek do spania sie przyda? wypatrzylam na Allegro tani i ladniutki. Do konca aukcji 30 min i nie moge sie zdecydowac. Czy to w ogole bedzie potrzebne?

O, a takie coś w ogóle istnieje? Nigdy nie słyszałam, żeby ktokolwiek o śpiworkach wspominał, ale jeżeli Tobie sie podoba, to go kup :)

Ja mam taki śpiworek. Czytałam, że fajnie jest w tym maleństwo położyć na popołudniowe drzemki, bez przykrywania kocykiem. Tak samo, lepiej przenosi się śpiącego maluszka w takim śpiworku. A i jeszcze pisali, żeby nie zrzucało kocyka i się nie odkrywało :)

Jest naprawdę fajowy. Wkleję zdjęcie zaraz. Moriam właśnie zakupiłaś? :)

Ja mam trochę niebieskawy, ale to dlatego, że wtedy myślałam, że będzie chłopak bo tak mi wmówił mój M. A się okazała Lenka :) Powiedzcie czy jest spoko dla dziewczynki też?

Ostatnia edycja:
Pewnie,że ładny i dla dziewczynki może być, króliczek na rysunku jest:) Ja kupiłam w lumpku nie zniszczony taki fajny śpiworek w kolorowe wzorki. Moja chrześnica w czymś takim spała bo lubiła się odkopywać i ciotka sobie chwaliła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry