reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny jak najbardzie kupujcie spiworki ,dzieciaczki urodza sie w pazdzierniku to naprawde super wynalazek:))))))))))))))

Daa dzieku za przypomnienie tematu fotelikowego ja kupie Maxi cosi

Maxi-Cosi | Cabriofix

dobrze wypadl w tych rankingach zastanawiam sie jeszcze nad Britax cosy tot premium.....ale raczej Maxi cosi bo wiem ze da sie go przypiac na rame X-lander a na razie to moj wozkowy faworyt:))))))

reklama
ja również jestem za fotelikiem maxi cosi cabriofix. Ale wózeczek upatrzony mam inny i się zastanawiam czy aby na pewno będzie pasował fotelik do wózka.

My też fotelik maxi cosi - dostaniemy od koleżanki, a że może nie pasować do stelaża to się nie przejmujemy bo i tak noworodek nie powinien specjalnie długo w nim przebywać.

Co do śpiworka też mam i też z lumpeksu, poza atutami które wymieniłyście jest jeszcze jeden (znów górę bierze moje zboczenie zawodowe...) - w takim śpiworku dziecko nie ma szans się przydusić, co w przypadku kocyków czy kołderek niestety się zdarza, tak więc ja planuje przynajmniej przez okres noworodkowy kłaść dzidzia spać właśnie w śpiworku.

zglupialam i nie kupilam spiworka:( ale teraz zachwalalyscie ten wynalazek, wiec przyobserwuje, moze sprzedawca znow go wystawi, bo nikt nie kupil. I wtedy wezme:)

Moja mama właśnie oszalała i zaczęła zakupy :P Znalazła na allegro jakiegoś sprzedawcę fajnego i kupiła od niego śpiochy, kaftaniki, koszuleczki, czapeczki i rożek :)

Ja wczoraj tez zaszalałam na allegro i kupiłam 3 butelki, 2 smoczki, termoopakowanie i laktator z akcesoriami ręczny, wszystko z tommee tippee (czytałam opinie i wszystko z tej firmy mamy sobie bardzo chwalą). A najlepsze, że zapłacę za wszystko 138zł ;-).

To niesamowite, jak w sklepach zdzierają na tych produktach. Smoczki w tesco 24 zł za 2 sztuki, na allegro 15zł itd. Bogu dzięki za allegro ;-).

Masz rację agrafa , nawet licząc z kosztami przesyłki to bardziej sie opłaca. A jak kupujesz wiecej u jednego sprzedawcy to mozna wynegocjowac jeszcze lepszą cenę albo fajnego gratisa. Ja tez kupiłam na allegro wszystkie rzeczy z tommee tippee, ale jakie są to się okaże podczas korzystania :-).

Ja wczoraj tez zaszalałam na allegro i kupiłam 3 butelki, 2 smoczki, termoopakowanie i laktator z akcesoriami ręczny, wszystko z tommee tippee (czytałam opinie i wszystko z tej firmy mamy sobie bardzo chwalą). A najlepsze, że zapłacę za wszystko 138zł ;-).

To niesamowite, jak w sklepach zdzierają na tych produktach. Smoczki w tesco 24 zł za 2 sztuki, na allegro 15zł itd. Bogu dzięki za allegro ;-).

Potwierdzam, moje dziecię tylko TT zaakceptowało, a przestestowałam sporo butelek i smoczków o różnych kształtów i miałam niezłego stresa jak na 2 tyg. przed powrotem do pracy moja córeczka tylko akceptowała pierś, ale TT mnie uratował.
Laktator miałam elektryczny NUK i super się sprawdził.

Agrafa wybierz się do Bobasa, tam smoczki TT po 15 zł w dwupaku:) i inne rzeczy też kupisz;)

Ja też się na TT zdecydowałam i ostatnio zakupiłam butelki i smoczki. W zasadzie to małymi kroczkami wyprawka zbiera się już całkiem spora :)

reklama
hmm ja mam juz niechce do detektorów bo dojże [przyszedl mi dzis i nic nie slychac to juz nie wierze w to ze slychac od 12tyg ja jestem w 16 i na moim nic nie slysze..:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry