reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My mamy taki:
(To,że ta dzidzia ma na imię Amelia,to zbieg okoliczności;)).Bardzo jestem zadowolona,ma 2 poziomy nachylenia oparcia,karuzelka,melodyjki,dźwięki natury,2 sposoby bujania-na boki i w przód i tył,dodatkowo taca do zabawy.Najchętniej w nim usypia i sie bawi i już się boję,co będzie,gdy wyrośnie...YouTube - Amelia's Favorite Swing

aha,to jest aquarium craddle swing fisher price

Ostatnia edycja:
W życiu bym w to dziecka nie włożyła. Predzej na zawał bym zeszła.
Dawidowe strasznie drogo za te pampki. Ja na promocji kupiłam sleep&play za 29,99, a teraz widzę po dużych marketach bez promocji za ok 35-39zł.
No i po dwóch dniach stosowania zwykłych pampków active baby przeklinam je... Szybciej przemakają niż te sleep&play!

vat sie zmienil od 1 stycznia i od lutego zadnego nowego nie przewidziano
co do pampersow, to wlasnie zostaly mi 3 paczki 3 ktore odpsrzedam sasiadce, a my na 4 idziemy
jak dla mnie najepsze sa biale ale i najdrozsze, mam jedna paczke 4 sleep and play to sie wypowiem niebawem
co do maty polecam z calego serca tiny love - arka noego albo plac zabaw dwie nazwy w necie chodza TINY LOVE -CENTRUM, MATA - PLAC ZABAW -SUPER CENA! (1387121453) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupilam uzywana, mialam wczesniej fisher prica rainforest, ale porownujac obie tiny love duzo ciekawsza

happybeti bardzo fajne są te huśtawki i żałuję, że nie kupiliśmy małemu jakiejś takiej na allegro, bo to kołysanie na boki bardzo by nam się teraz przydało...

Tak czytam ,że wy na trójkach i czwórkach lecicie,a ja dziś trójki kupiłam i taaakie wielkie mi sie wydają...chyba załuję,że jeszcze nie zostałam przy dwójkach.niby Amelka nie ztych najmniejszych,5700,ale jakoś wolę mniejsze.Zwłaszcza,że tyle kup idzie,ze nie zdąży przesikać:).
Aha,jak jesteście zaintersowane,to w Rossmanie jest teraz promocja- za paczke pieluch Babydream kubek ze zdjęciem za 1 grosz:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry