reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mała_mi - my mamy łóżeczko turystyczne Kiddi-o, jestem zadowolona. Ostatnio zostało przetestowane u moich rodziców. Wydaje mi się że nowe jest dość drogie. My dostaliśmy je do wózka, który kupowaliśmy używany na allegro. Łóżeczko jest w stanie idealnym i dobrej jakości. Może właśnie popatrz jakieś używane - myśle że znajdziesz coś w przedziale 50-100zł. A na wyjazdy w zupełności starczy.

reklama
Ja testowałam Pampers sleep&play i Active Baby i mi się Active Baby bardziej podobają. Testowałam rozmiar3. Różnice są takie:
- Active Baby są chyba troszkę mniejsze od tych sleep&Play
- Active Baby mają elastyczne rzepy do zapinania (tak jak w rozmiarz 2 NewBaby), a Sleep&Play nie mają elastycznych.
Ogólnie te Sleep&Play są ok, tylko dla Przemka były trochę przyduże jak kupiłam i je na razie odłożyłam i używam tych Active Baby

Ja po przetestowaniu jednych i drugich też wolę active

moi rodzice kupili to samo tylko rozowo szare jak jestem z LAura u nich. Mała w nim spi chetniej niz w swoim. JEst rewelka i naprawde polecam. Jak bym nie miała drewnianego to bym kupiła takie i do domu i wsadziła zwykły materaz bo ten co tam jest nadaje sie na kilka dni ale nie do spania codziennego.

ja mam zwykly elektroniczny z tommee tippee. Dla mnie jest ok. Mierzy szybko i raczej dokladnie , ale najbardziej bajerancki termometr widzialam w szpitalu. Był spory i dzialal z daleka na zasadzie jakiejs podczerwieni czy cuś. Pielegniarka tylko skierowala go w strone głowki maluszka i po 2-3 sekundach znala juz temperaturę. No kosmiczny taki termometr , ale chyba cena tez nie mniej kosmiczna.

a mierzyłaś już nim małemu temperaturę? no właśnie u nas w szpitalu chyba też były takie kosmiczne z tego co pamiętam, ale nawet nie chcę wiedzieć jaką cenę mogą mieć;-)

reklama
tak, tak mierzyłam. Jest całkiem ok. Mierzylam akurat pod paszką ,ale lekarka mi kazala 'next time' mierzyc w pupci, bo wtedy jest tak jak w książce pisal jesli chodzi o takiego maluszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry