E-lona
Fanka BB :)
Ja podobnie jak Nina6x kąpałam syna co 2 dzień, bo tak mi doradziła położna. A o niszczeniu bariery ochronnej skóry też słyszałam. Moja koleżanka przez codzienne prysznice miała jakiś problem ze skórą, ale nie pamiętam co to było. Może to wina wody, kosmetyków, ale wg mnie coś w tym jest. Chyba jest też jakieś powiedzenie związane z tym, że dużo wody zdrowiu szkodzi.
Madlein ja smoczków nie kupuję. Wcześniej kupiłam kilka po 1 szt lateksowych, silikonowych i różnych kształtach, ale mój syn okazał się antysmoczkowcem.
Aniolek tą moją listę wyprawkową otrzymałam od doświadczonej mamy i u mnie się sprawdziła. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie wystarczająca. Zresztą zawsze można coś dokupić.
Madlein ja smoczków nie kupuję. Wcześniej kupiłam kilka po 1 szt lateksowych, silikonowych i różnych kształtach, ale mój syn okazał się antysmoczkowcem.
Aniolek tą moją listę wyprawkową otrzymałam od doświadczonej mamy i u mnie się sprawdziła. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie wystarczająca. Zresztą zawsze można coś dokupić.