reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ladygab spora lista :-) fajnie że podałaś na forum bo pewnie nie jednej dziewczynie będzie teraz łatwiej,nie ukrywam mnie również:-)

lista faktycznie spora, a ja z niej chyba wczesniej usunelam to co uznalam za zbedne, czyli przewijak itp rzeczy, no i chyba nie ma na niej wozka i fotelika samochodowego

Tak wlasnie pomyslalam ze dopiero we wrzesniu bede myslala o wyprawce, jak sie przeprowadzimy, w sumie durzo rzeczy nie musze kupowac, ale jak sie dowiem kogo sie spodziewac, to bede wiedziala co robic z ciuszkami

ja to juz mam wiekszosc. Wózek mam upatrzony ale kupie dopiero pod koniec, łózeczko dostane wiec pozostaje mi tylko posciel, wanienka i proszki do prania i cos dla mnie typu pizama czy szlafrok bo takich rzeczy nie mam na stanie a przynajmniej nie takie ktore by sie nadawały do szpitala ;-). Jeszcze doktor by mi zawału dostał jak bym weszła w koszulce któej spie na codzien albo szlafroczku

Mam od tego sprzedawcy trochę ciuszków - polecam, gatunkowo super i cenowo też.

dziewcyny a co do proszku do prania.ja to myslalam ze dzis mi gały z orbit wyjda.kupilam ostatnio w biedronce w promocji proszek lovela za 13.99 a dzis patrze u nas w delikatesach ten sam koszt 25.99:eek: az mnie zatkalo!

reklama
Iwcia- ja pralam w jelpie kolor 2w1, nie pamietam ile kosztowal, ale schodzil mi tak ze przy 1 miarce na pranie -+ raz w tygodiu na rok zeszly mi ok 4 paczki, ale mi wogole proszek jakos dziwnie powoli schodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry