reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A zastanawialysie sie nad zakupem chusty???

co do fotelika, to ja mam Nania, cyber mouse czy jakos tak, jak kupowalam to gosciu w sklepie powiedzial ze ma 4 gwiazki i jest wyprodukowane we francji a nie w chinach i moze nie ma super wygladu, ale jest dobra i tansza od tych wyprodukowanych w chinach ze slicznymi wzorkami,

reklama
Koleżanka sprzedaje wózek głęboki Mutsy 4rider jeszcze na gwarancji ! Jak któraś chciałaby dowiedzieć się coś więcej lub zobaczyć fotki to prześlę na e-maila :-)

sliczna ta posciel!!

Efa- szalejesz kobieto szalejesz hihi, zostaw sobie cos na pozniej;-), do mnie wlasnie wrocil moj laktator TT

Wiem, że szaleję. Chociaż mam już spis wyprawki na 3 i pół strony A4, więc jeszcze duuuużo zakupów przede mną :)

Aaaa... zapomniałam: mam też śliczny becik, rożek z wkładem gorczycowym :)

Ostatnia edycja:
tak sama pognalam do sklepu i wam nie powiedzialam, dzisiaj w biedronce sa bodziaki 3 szt za 15zl na krotki rekaw, ja juz sie obkupilam, co prawda w same duze, ale z malymi jeszcze zdarze

Efa- a co ty tak chcesz kupowac, ze tyle stron ci to zajelo??? jesli mozna wiedziec???

Kilka dni mnie nie było, więc odniosę się pokrótce do tego, co pisałyście...

Po pierwsze chusta - tak! Olę nosiłam od początku i drugie też zamierzam:)
Kąpiele - u nas będą codziennie. I dla higieny i dla rytuału, który pomaga uregulować dobowy rytm maluszka. I dla przyjemności obu stron:)
Śpiworki na 80 i większe - moim zdaniem dla większych dzieci, tzn. takich, które już wstają, się nie sprawdzają. Póki małe leży sa super, ale jak wstaje to zaczynają się nerwy, bo nie sposób w śpiworku takiemu maluchowi się podnieść.
Sudocrem - nie jako profilaktyka, dopiero, gdy zaczyna się coś dziać, wtedy działa super.

No a mój stan zaawansowania zakupów to praktycznie zero. Sporo rzeczy mam po Oli, ale potrzebujemy kołyski, najmniejszych ciuszków, kosmetyków itp. Ale wciąż czekam aż dowiem się czy to synek czy córka.

Buuu to tylko ja taki biedny żuczek nie mam nic dla malucha.
Czekam aż dostaniemy kredyt i zaczniemy działać w tamtym mieszkanku żeby nie dokładać rzeczy do przenoszenia. Zresztą tutaj musiałabym zrobić porządki żeby dla dzidzi szafeczkę skombinować a mi się nie chce :-) Czekam do przeprowadzki.

Sylwia- ja wogole psich workow-jak to nazywam nie uzywalam, corcia na poczatq spala tylko na brzuszku i jak ja raz wpasowalam do tego wynalazku to puscila sazengo pawia, wiec wiecej nie probowalam, wiec i tym razem nie bede kupowac takich rzeczy

Malutka- ja tez czekam na przeprowadzke i wtedy bede urzadzac pokoj corci i kacik maluszka:-)

Ja przymierzam się do kupna w wakacje mebelków i wózka. Myślę o takim łóżeczku: Łóżeczko Kuba II + szuflada Lolek Kolory-RadeK (1039052203) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego komodzie: Komoda drewniana ! LOLEK ! OKAZYJNIE ! Kolory (1049130510) - Aukcje internetowe Allegro
A z wózków to myślałam o Espiro takim: WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN ESPIRO 2010 + FOTELIK (1054653757) - Aukcje internetowe Allegro
Ciuszków mam sporo od szwagierki, i na chłopca i na dziewczynkę, więc przynajmniej ten wydatek z głowy. Kosmetyki i pieluchy kupię już chyba, jak będę miała urządzony kącik dla malucha. Zastanawiamy się jeszcze, czy nie przemalować sypialni - mamy jasny beż, a myślimy np. o ładnej zieleni, co by dobrze stymulowała malucha. :) No ale zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry