reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ida a mi się tacka dla rodzica spodobała ;-) wg mnie nie jest kosmiczny ;-) ale podoba mi się bardzo, ale ja bym jeszcze poczytała na Twoim miejscu na forach o nim, bo wtedy można się najwięcej dowiedzieć
dobranocka, ale można gondolkę też tam zamontować?

reklama
Iduś w takim razie myślę ze super wybraliście. Dużo pozytywów słyszałam o tej firmie a sam wózek wygląda świetnie czemu się Twojemu ślubnemu kosmiczny wydaje nie wiem. Może w nim siedział - uczucie jak w rakiecie kosmicznej za mało miejsca dla dużego chłopa :-D

dobranocka, ale można gondolkę też tam zamontować?

Nie myślę o gondoli. Raczej o takim nosidle co tam jest na zdjeciach. Są wózki do których mozna dokupić gondolę (może i do tego też się da?) ale mi wystarczy ten wózek co mam że jest z gondolą (w razie werandowania albo coś), a jak będę jeździć gdzieś z dwójką to muszę mieć coś co wejdzie do auta (oby weszło!) i coś lekkiego jak najbardziej. No i z podwójnymi kołami z przodu bo pojedyncze od razy się rozwalają w podwójnych wózkach (czemu????). Oparcie z tyłu rozkłada się zupełnie na płasko wiec nosidło szytwne będzie idealne.

super wózek szczególnie podoba mi sie czerwony.

Który ? :-) Bo tu dziewczyny o jednym a ja o drugim nawijamy :-)

O tak chusta jest niezastąpiona! ja kiedyś uważałam że to jakiś dziwaczny wynalazek , że w życiu nie będę dziecka ograniczać w czymś takim. No i dostałam od kumpeli taką zwykłą, kółkową i się zakochałam :-D:-D

dziewczyny a myślałyście o krzesełku do karmienia? macie już coś na oku?

Co prawda nie mam na oku żadnego krzesełka, ale szukając będę patrzyła na:
1) odpinaną tackę
2) regulowaną wysokość (musi się dosuwać do stołu, żeby mały mógł z niego korzystać przez kilka lat)
3) pasy (obowiązkowe)
4) tapicerkę, która musi być łatwa do umycia
5) wielkość- nie może mieć zbyt małego siedziska, bo 2, 3-latek może mieć kłopot z pomieszczeniem się.
Obojętne mi jakiej firmy, z czego wykonane, czy ma stolik, itp. Problem polega na tym, że na allegro widziałam mnóstwo tych krzesełek i za bardzo nie wiem czym większość z nich się od siebie różni (poza ceną) :-( My też chyba sobie zażyczymy od chrzestnego. Muszę tylko zapytać czy czegoś poszukać czy sam znajdzie.

dobranocka fajny ten wózeczek.

przypomniało mi się co chciałam Idy zapytać :-)
co to znaczy płynna regulacja, której Twój wybrany wózeczek podobno nie ma?
dobranocka no to spoko wózeczek :-) ale to chyba trzeba mieć duże autko jak chcecie tam chować :-) a wiecie co, moja bardzo dobra koleżanka ma dzieci z różnicą wieku 1,4 miesiące i w ogóle nie kupowała takiego podwójnego wózka(nie chodzi o względy ekonomiczne, bo oni są dobrze sytuowani) i super sobie radzą :-)

Ja wczoraj wybrałam sie do Biedrony z zamiarem zakupu tych wychwalanych Dada ,no i jakichs słoiczków,bo zawsze "przy okazji" coś wyszperam"do kolekcji",hehe:). Niestety,były jeszcze te z małpkami (pieluchy,nie słoiczki;)),wiec olałam sprawę i poszłam do Rossmana.Przy okazji szukałam "Białego jelenia " do prania,ale nie było:(.Nat,gdzie Ty go kupowałaś?
Ida,dobranocka ,podobaja mi sie wasze wózeczki:)

natuś, płynna regulacja to to, że oparcie ustawiasz na takiej wysokości jaka ci pasuje, a nie że są tylko np. 4 zapadki i inaczej niż w tych czterech pozycjach oparcia nie ułożysz...na szczęście, ten graco ma możliwość rozłożenia na płasko, więc aż tak sie nie czepiam reszty;)))

reklama
aha, no to moje wózki chyba też nie mają płynnej regulacji
happybeti jak to z małpkami pieluchy? u mnie są z żabkami i podobno to one nie są OK. a płyn kupowałam u mnie w osiedlowym sklepie, a potem w carrefour go widziałam taniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry