Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki, to w takim razie oba moje wózki na pewno tego nie mają, ale ta regulacja w Maclarenie mi wystarcza, a w spacerówce babecara jeszcze nie sprawdzałamNatolin tak dodam jeszcze, że ta płynna regulacja u mnie w spacerówce wygląda tak, że jest to na jakiś sznureczkach i blokujesz w jakim miejscu chcesz, przypomina to te sznureczki od plecaka lub spodni.
Dziewczyny,a czy myślałyście już o zakupie kojca dla swoich dzieciaczków? Wiadomo,nie każda z nas ma tyle miejsca. Ja akurat mam i powoli zaczynam przeglądać. Zależy mi na tym,aby był większy niż standardowe łóżeczko(np. turystyczne). Znalazłam coś takiego i,jak na razie,to jest mój nr 1.
ŁÓŻECZKO, KOJEC+MATERAC+TORBA MODEL C (1449501063) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
fajny ten kojec...ja też ostatnio oglądałam kojce bo też przymierzam się do jego kupna i moim typem jest KOJEC - BABY MIX -BEZPIECZNY, KOLOROWY (1448636819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. Podoba mi się jeszcze dmuchany,ale nie wiem czy takie się sprawdzają KOJEC PLAC ZABAW SUCHY BASEN +GRZECHOTKI INTEX 472 (1449724297) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i co o takim sądzicie??
no ja właśnie też myślałam, żeby taką roę jak u Ciebie aniulek spełniało takie łóżeczko-kojec. niby dostaliśmy po siostrzeńcu takie łóżeczko turystyczne, tylko nie mam do niego materaca, więc może lepiej po prostu dokupić materac?