reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
SUGAR - widzę, że termometr mamy ten sam. I bez wulgaryzmów to się o nim wypowiadac nie potrafię :wściekła/y: głos wkurzający, funkcjonowanie też no i oczywiście najbardziej irytujący jest fakt, że każdemu praktycznie ta samą temperaturę pokazuje (u nas przeważnie właśnie 35,8) a jak Alicja miała gorąckę to temeratura za każdym pomiarem się o kilka nawet 2 stopnie potrafiła różnić a mierzyliśmy ją w tym samym miejscu. Nie wierzę, żeby tem. się z sek. na sekundę aż tak zniemiała :confused2: tak więc DAWIDOWE my po przejściach z termometrami uszno-czołowymi (mamy w domu dwa) korzystamy z najzwyklejszego elektrycznego i sprawdza się znakomicie :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja mam prosty termometr elektroniczny Brauna z giętką końcowką
Braun PRT1000 High Speed 3-in-1 Thermometer: Amazon.co.uk: Health & Beauty
i mierze temperature w odbycie bo podobno u małych dzieci jest to najpewniejsze miejsce ;) Jestem bardzo zadowolona bo jak dostałam od brata używany taki mega wypasiony uszno-czołowy to do d... i teraz służy tylko jako termometr pokojowy i zegarek bo też ma taką funkcje ;) więc widać że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :/

margerrita
1. wygoda dziecka i Twoja
2. łatwośc użycia
3. możliwośc przechowywania
4. łatwośc czyszczenia
5. stabilnośc
6. bezpieczeństwo
Kolejnośc przypadkowa

Siostrzenicy męża takie kupiliśmy: GRACO - KRZESELKO - CONTEMPO - VENUS (1462624060) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podobno rewelacja.
Tylko, jak Artek teraz waży 8 kg, ono jest od 6 kg do 15... to od 6 m-ca na ile mi ono starczy?
Ja bym co do krzesełka dodała zdejmowaną wierzchnia tacę.A co do wagi Artka ,to sie nie przejmuj,bo dzieci rosną coraz wolniej,to tylko w pierwszych miesiącach takie tempo "zapodają";).A po drugie,to potem,wiadomo,juz będzie jadał z wami,przy stole.Mojego brata córeczka ma dwa latka i oni juz chcą mi oddawać krzesełko po niej.

ja chyba kupie jedno z tych dwoch krzeselek. Mialo byc rozowe, ale to z kwiatkami mnie ujelo:))
A czy one wszystkie maja tapicerke z ceratki? Bo latem chyba sie tylek bedzie do krzeselka kleil?

Załączniki

• r%f3%bf.jpg
    r%f3%bf.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 49
  • s.jpg
    s.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 49
Moriam fajne to w kwiatuszki, takie wesołe. Wydaje mi się, że wszystkie są z ceratki.
Ja się zastanawiam czy te tapicerki można osobno dokupić, bo przydałaby mi się.

O,takie różowe właśnie czeka na Amelkę;).A tapicerka z ceratki -cóż,względy praktyczne,można dziecku tetrę np.podłożyc,żeby się nie kleiło.Jednak,jakby nie było,takie krzesełko jest narażone na codzienne zabrudzenia,to jak ciągle prac i suszyc ?

reklama
Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam łyżeczki i miseczkę, sprawdzone, rewelacyjne, mięciutki łyżeczki nie poranią dziąsełek, polecam.

Aaa dopiszę jeszcze... kupiłam na próbę jednorazowe śliniaczki Tomee Tipee, fajne np. na wyjście czy wyjazd, nie trzeba nosic w torbie zabrudzonego marchewką ;-)

Załączniki

• 1470253993.jpg
    1470253993.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 52
  • 1470253633.jpg
    1470253633.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć