reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
sugar, fajne te zabawki, szczególnie te drzewko mi się podoba :)

sarisa
, super ten pchacz bo 2 w 1, a wiem że takie samochodziki do odpychania nóżkami są super dla dzieci i długo się nimi bawią :)

Oj chyba zaraz zrobie liste zakupów dla małego :) Chociaż my to większość rzeczy dostajemy w prezencie, albo w spadku ;) Na Patryka czeka już taki samochodzik
POJAZDY NA AKUMULATOR - WESOŁY JEEP ZE ZDALNYM STEROWANIEM toys-com
wysłużył się już 2 starszym braciom ale nadal w dobrym stanie :D

a ja teraz wracam do temtu temometrów. Mam taki do czoła i ucha który wydawał sie ok ale teraz juz nie jestem pewna. Jakie macie temometr elektroncizne i czy jestescie z nich zadowolone?

odnośnie jeździków i takich tam bajerów to my dostaliśmy już na chrzciny chicco quatro 4w1

6074_max.jpg

płozy służą jako bujak- kołysze się delikatnie nie ma możliwości aby dziecko się przewróciło
jeżdzik jak się je zdejmie
rowerek bez pedałowania są dokręcane podnóżki i rodzic może pchać dziecko
no i pchacz jak dziecko się uczy chodzić
do tego super kierownica z melodyjkami no i odgłosami prawdziwego motoru

a jeśli chodzi o krzesełko to polecam z czystym sercem
785_1.jpg

Ciekawostką tego krzesełka jest dwupoziomowy materacyk jak się zdejmie pierwszą warstwe to zostaje sam kurczak którego głowę tylko widać teraz-opcja dla starszych wyrośniętych dzieci. krzesełko solidne, dobrze wyważone, wszystkie elementy regulowane(oparcie, podnóżek oraz wysokość samego krzesełka)

Dawidowe ja najbardziej lubię używać taki zwykły (chyba rtęciowy). Najczęściej używam elektroniczny pod pachę. Mam też do ucha, ale nie ufam mu.

a ja teraz wracam do temtu temometrów. Mam taki do czoła i ucha który wydawał sie ok ale teraz juz nie jestem pewna. Jakie macie temometr elektroncizne i czy jestescie z nich zadowolone?

Dawidowe ja najbardziej lubię używać taki zwykły (chyba rtęciowy). Najczęściej używam elektroniczny pod pachę. Mam też do ucha, ale nie ufam mu.

Ja mam termometr elektroniczny TT z zestawu, pożyczyłam też od sis taki do ucha, czoła ale i tak najlepiej sprawdza się nam ten elektroniczny

reklama
Ja mam uszno- czołowy na podczerwień z głosem BabyOno, sorry ale mega *****! Każdy ma taką samą temperaturę, zazwyczaj w okolicach 35,8- 36,1, wkur...cy wokal Pani spikerki i nie można go wyłączyć- termometru, niby czuwa... sranie w banie, baterie po 5 dniach padają od tego czuwania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry