reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja mama się zadeklarowała, że w jakimś komisie kupi małemu, więc jeśli tak zrobi to będziemy mieć, a jeśli nie to chyba nie;-)
kasia ale sama bez pomocy?? ja bym wolała, żeby synek się nie spieszył, bo chcę jeszcze spokojnie na wakacje jechać ;-)

reklama
sugar napisz coś więcej to może i ja się skuszę ;-)

ja też proszę:)

natolin, mala mi, makuc już piszę... hula kula sama się turla, śpiewa, mruga światełkami, uczy liczb, wydaje odgłosy zwierzątek po ich naciśnięciu, itd. niby od 6 miesiąca, ale Artek jest zachwycony. Firma Vtech, cena ok 80-90 zł, ważne aby spr wersję językowa.
Te drzewko jest Fisher Price'a, cena około 25-30 zł, fajna sprawa jest na przyssawkę, stawia się na podłodze przed dzieckiem, kręci się jak karuzela i każde zwierzątko osobno, stuka, grzechocze, itd.

ja mam ta kule vtecha i jest super, polecam, nasza spiewa po niemiecku, bo dostalismy w prezencie, super piosenki i cieszy sie duzym zainteresowaniem, reaguje na ruch, kreci sie po podłodze, migacza swiatelka, mamy jeszcze fishera kule pelzaka, ucieka jak sie dotknie, ale jeszcze nie testowalismy. tzn. Patryk nie testowal :D

Bo pytałam o zabawki. Ja nie jestem specjalistką, powiedziałam co Artek lubi, co go kręci, czyli muzyczka i światełka, polecił tę kulę, dziecko ma do niej rączki wyciągać leżąc na brzuszku. Drzewko dokupiłam u tego samego sprzedawcy, koleżanka ma takie i widziałam jak jej córa się bawi. Mi zależało na wspieraniu brzuszkowania- bo Artek szybko się nudzi.

dzięki sugar. wiem, że pytałaś o zabawki, chodziło mi właśnie jakie plusy ma taka zabawka :-) mój lubi leżeć na brzuszku, więc sama nie wiem, chociaż kula mi się podoba ;-) jak Ci znowu coś poleci to daj znać :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry