reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Najlepiej kupowac z jednej firmy to nie powinno byc problemu z rozmiarem. Jak wyrosnie z r. 68 to r. 74 powinien byc ok. A tak w ogole to niektore firmy robia np. bodziaki szersze niz dluzsze.

Albo jeszcze lepiej dłuższe niż szersze np. bodziaki które są teraz czy były w promocji Auchan. U nas z rozmiarówką też różnie, jedne pasują 68 ale i też wchodzi już w takie na 74. A najlepszy motyw jest taki że moja mam kupiła mu ostatnio pajacyka. Pytam się jaki rozmiar a ona mi mówi że 67. Pytałam się chyba 5razy czy na pewno dobrze przeczytała informację z metki, na niej naprawdę jest napisane 67 hmmmm i bądź tu człowieku mądry. A co do spadkowych ubranek. Mój Filip musiałby zacząć chodzić w sukieneczkach, większość rzeczy dostaliśmy od znajomej mojej mamy która ma rocznego synka. Większość z nich była jeszcze z metkami bo mały urodził się jako wcześniak i bardzo dużo chorował jako niemowlak (zresztą do teraz choruje).

reklama
My nosimy na razie 68 głównie, chociaż niektóre 62 nadal dobre. No a jak małemu przymierzyłam parę ubranek 74 to były jedne dobre a drugie o dużo za duże. I bądź tu człowieku mądry. A mój syn to miał 63 cm z ponad dwa tygodnie temu.
haha to dokładnie jak u nas :) synek nosi teraz i 62 z ktorych powoli wyrasta, i 68 ktore są takie na teraz, i już 74 niektóre pasują, szczególnie bodziaki :)))

rysia
, no Miłoszek słusznej postury jak już 80 zaczął ;)

U nas też obecnie 68 głównie leci, ale ma jeszcze parę ciuszków na 62 które nie są jeszcze 'na styk', a niektóre nosi już 74,bo śpiochy 68 z tej samej firmy już za krótkie były. Także co firma to inna rozmiarówka. Dostałąm ostatnio kilka dresików i np jeden na rozmiar 80 jest mniejszy od tego który mam na 74, a bluza w tym na 80 jest taka sama na rozmiar jak w innym dresie na 68 który mały teraz nosi (ale jeszcze jest troszkę przyduży). Także ja jak coś kupuję czy dostaję dla małego to rozkładam jakiegoś pajaca którego obecnie nosi, przykładam to nowe ubranko i wtedy klasyfikuje rozmiar i układam na odpowiednią kupkę w szafie :-)

A ja wlasnie odebralam przesyłkę z zabawkami dla Artka :-)
Zabawki polecone nam przez fizjoterapeutę, którego raz na jakiś czas prosimy o poradę w co i jak się bawic.
Kula i drzewko do zabawy na brzuszku :-)

Załączniki

• DSC08991.jpg
    DSC08991.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry