Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najlepiej kupowac z jednej firmy to nie powinno byc problemu z rozmiarem. Jak wyrosnie z r. 68 to r. 74 powinien byc ok. A tak w ogole to niektore firmy robia np. bodziaki szersze niz dluzsze.
no niby najlepiej tak, ale ja to mam 90% ubranek w spadku, więc nigdy nie wiem które już wyjmować, a które jeszcze nie, bo na te rozmiary to naprawdę nie ma co liczyć. dla mnie najwiarygodniejsze są te firmy, gdzie podają też do ilu kg. aha no i ja z ciuchów mam ubranka, z allegro też, więc nie mogę mieć za bardzo ciągle tej samej firmy
Poza tym to nudne by było,nie?Jedne firmy maja super jedne rzeczy,inne jeszcze inne.Tak się ograniczyc do jednej to trochę żal by było.Ja też mam mnóstwo "spadkowych" i co chwila je przeglądam,żeby wybrac te,które zaraz będą dobre.no,ale jak ma się dwie dziewczynki w rodzinie i jeszcze jedną prawie...to tak jest- jestem dosłownie zasypana np. sukieneczkami...kiedy ona to wszystko będzie nosić?
Miłosz nosi już rozmiarówkę 80 bo niestety 74 są w większości za małe i faktycznie podawanie na ciuchach miesięcy dużo nie mówi-bo z tego wychodzi że mój syn nosi już ciuchy na 9-12 miesięcy
My nosimy na razie 68 głównie, chociaż niektóre 62 nadal dobre. No a jak małemu przymierzyłam parę ubranek 74 to były jedne dobre a drugie o dużo za duże. I bądź tu człowieku mądry. A mój syn to miał 63 cm z ponad dwa tygodnie temu.