reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
natolin wiem-wiem dzieciaczki sa przeciez rozne:) jedne wieksze drugie mniejsze:) napisalam tak ogolnie ze rozmiarowka tam jest mniejsza:)

Najlepiej kupowac z jednej firmy to nie powinno byc problemu z rozmiarem. Jak wyrosnie z r. 68 to r. 74 powinien byc ok. A tak w ogole to niektore firmy robia np. bodziaki szersze niz dluzsze.

no niby najlepiej tak, ale ja to mam 90% ubranek w spadku, więc nigdy nie wiem które już wyjmować, a które jeszcze nie, bo na te rozmiary to naprawdę nie ma co liczyć. dla mnie najwiarygodniejsze są te firmy, gdzie podają też do ilu kg. aha no i ja z ciuchów mam ubranka, z allegro też, więc nie mogę mieć za bardzo ciągle tej samej firmy

Poza tym to nudne by było,nie:)?Jedne firmy maja super jedne rzeczy,inne jeszcze inne.Tak się ograniczyc do jednej to trochę żal by było:).Ja też mam mnóstwo "spadkowych" i co chwila je przeglądam,żeby wybrac te,które zaraz będą dobre:).no,ale jak ma się dwie dziewczynki w rodzinie i jeszcze jedną prawie...to tak jest:)- jestem dosłownie zasypana np. sukieneczkami...kiedy ona to wszystko będzie nosić?

Miłosz nosi już rozmiarówkę 80 bo niestety 74 są w większości za małe i faktycznie podawanie na ciuchach miesięcy dużo nie mówi-bo z tego wychodzi że mój syn nosi już ciuchy na 9-12 miesięcy:szok:

My nosimy na razie 68 głównie, chociaż niektóre 62 nadal dobre. No a jak małemu przymierzyłam parę ubranek 74 to były jedne dobre a drugie o dużo za duże. I bądź tu człowieku mądry. A mój syn to miał 63 cm z ponad dwa tygodnie temu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry