R
rysia85
Gość
hmm, może się mylę, ale chodzik to chyba nie jest dobry pomysł
są podzielone zdania na ten temat-ja jednak chyba się zdecyduje na jakiś...tylko nie wiem na jaki?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm, może się mylę, ale chodzik to chyba nie jest dobry pomysł
No właśnie mi o takie do pchania chodzi-one też chyba nazywają się chodzikami??!!Ja też słyszałam że nie poleca się chodzików, zresztą też nie mam zamiaru kupować. Teraz widziałam takie jakby wózeczki do pchania przez dzieci do nauki chodzenia. Wydaje mi się to lepsze.
Sugar fajne zabawki. Podobnie jak natolin proszę o napisaniu czegoś więcej na temat tych zabawek![]()
No właśnie mi o takie do pchania chodzi-one też chyba nazywają się chodzikami??!!
np.coś takiego FISHER PRICE K9875 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ BONUS (1453713030) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

No to w takim razie czy kupuje ktoś z Was pchacza dla swojego smyka bo ja zastanawiam się właśnie nad pchaczem a zupełnie nie mam pojęcia jaki warto i czy w ogóle warto?!rysia na tą zabawkę co pokazałaś mówi się pchacze. A chodzik to coś takiego Zobacz załącznik 330321