reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też słyszałam że nie poleca się chodzików, zresztą też nie mam zamiaru kupować. Teraz widziałam takie jakby wózeczki do pchania przez dzieci do nauki chodzenia. Wydaje mi się to lepsze.

Sugar fajne zabawki. Podobnie jak natolin proszę o napisaniu czegoś więcej na temat tych zabawek :)

Właśnie też myślałam o chodziku, ale mi wczoraj koleżanka doniosła, że ponoć mają chodziki wogóle wycofywać. Hmmm nie wiem czy to prawda, na razie nastawiam się na jakiegoś pchacza :)

Ja też słyszałam że nie poleca się chodzików, zresztą też nie mam zamiaru kupować. Teraz widziałam takie jakby wózeczki do pchania przez dzieci do nauki chodzenia. Wydaje mi się to lepsze.

Sugar fajne zabawki. Podobnie jak natolin proszę o napisaniu czegoś więcej na temat tych zabawek :)
No właśnie mi o takie do pchania chodzi-one też chyba nazywają się chodzikami??!!
np.coś takiego http://allegro.pl/fisher-price-k9875-edukacyjny-chodzik-pchacz-bonus-i1453713030.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie mi o takie do pchania chodzi-one też chyba nazywają się chodzikami??!!
np.coś takiego FISHER PRICE K9875 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ BONUS (1453713030) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

rysia na tą zabawkę co pokazałaś mówi się pchacze. A chodzik to coś takiego tukanowy%20chodzik%20siedzonko.jpg

rysia ja rozmawiałam z żoną mojego kuzyna i powiedział że jak najbardziej poleca. Ma takiego pchacza do jakiego Ty podałaś link z FP. Ja postaram się kupić używane na allegro albo zlecę kupić chrzestnej bo pytała co na Zajączka małemu kupić.

U nas jakoś stojak gimnastyczny się nie sprawdza, mały na chwilę się nim interesuje, a może jeszcze za mały jest na to.

reklama
Rysia85 właśnie o takim pchaczu myślałam.Superowy.
A wiecie moja córka to zaczęła chodzić jak miała 8 miesięcy, ciekawe czy Pawcio też taki spryciuch będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry