reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My kupiliśmy taki blender: AG57 DUALETTO ROBOT MIKSER BLENDER KUCHENNY Z TV! (1428072010) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Duuuużo tańszy a spokojnie daje rade z miksowaniem papek dla malucha (testowałam). No i miałam takie coś u rodziców (tylko innej firmy - z pojedynczą komorą i 1 nożykiem) i wszystko tym się miksowało - kartofle na placki ziemniaczane, musy owocowe, ciasto do naleśników, siekało się cebule do kotletów, albo kroiło pieczarki do sosu - takie coś jest uniwersalne i w zależności od tego ile czasu miksujesz to uzyskujesz porządanę konsystencję - można coś pokroić a można zmiksować na jednolitą papkę. No i proste w użyciu i mało do mycia jest :-) Więc polecam tego typu blender jakiejkolwiek firmy.

my kupislimy jakis czas temu taki Blender Philips HR 1372/90 - Miksery / Blendery - ram.net.pl
przeszedl test bojowy, szybko i sprawne obiadek zrobiony, a potem szybko i sprawnie marchewka zjedzona,
jak na razie zbyt krotko go mam, ale zanim go kupilismy po niewypale zelmera, troche poszperalam, ogolnie cena dobra i opinie na necie tez, jak na razie mi sie podoba, wczesniejszy to zelmer, taki dzbankowy i ogolnie nie polecam,
mi zalezalo na kruszeniu lodu, do drinkow, a ten to ma :) choc pewnie jeszcze zanim sobie dobre mohito wypije minie troche czasu :)

Dziewczynki ja mam pytanie odnosnie spacerowek??Czy macie juz jakies na oku,mozecie polecic jakies???
17 marca wyjezdzam do Fr.,wozek gleboki nie zmiesci nam sie do bagaznika:/! i pilnie musze kupic spacerowke do czasu wyjazdu...
Lolisza jak zobaczylam fotke, to nie moglam sie oprzec i zamowilam mojej malej tez takie koleczko :))
http://allegro.pl/show_item.php?item=1455528982
i na droge do auta kupilam malej cos takiego
http://allegro.pl/show_item.php?item=1442730187

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIELKA PROŚBA O PORADĘ​

Proszę o pomoc, bo totalnie się nie znam, a wiem, że gadałyście o tym...
Planujemy kupić blender.
Traktuję Was jak ekspertki, więc proszę o wszystkie porady, na zwrócić uwagę, co polecacie, co mi się przyda dla Artka, co wybrać?
Mąż oglądał taki:
Braun MR570 FPKHC - Blender Braun w RTV EURO AGD

A ja się zastanawiałam nad parowarem i blenderem w jednym: PHILIPS AVENT Parowar i Blender 2w1 AVT-FED15 (1470571585) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tyle tylko, że później zbytnio tego nie wykorzystam. Póki co mam mam jakiś zwykły mały blender z jednym nożykiem, który pożyczyłam od mamy. Niestety nie jestem z niego zbyt zadowolona. Co prawda potrafi zmielić na papkę, ale co chwilę muszę go otwierać i mieszać jedzonko.

Ostatnia edycja:
LUTY MAŁGOŚ ten drugi komplet jest cudny!! Na twoim miejscu poczekałabym jeszcze z kupowaniem, bo maluszki różnie przybierają. Ubranko zapewne za miesiąc nadal będzie dostępne bez problemu.

reklama
Komplet do chrztu 7cz. 'Szymon' r.80 NOWOŚĆ (1465448577) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja upatrzyłam sobie takie ale nie wiem co zrobić z rozmiarem, chrzcimy w święta więc jeszcze trochę czasu a Krzyś teraz 74 ciuszki ma, myślicie że 80 będzie oki.
ale jeszcze się zastanawiam nad tym
Komplet z płaszczem 'MATEUSZ P.' -r.80 NOWOŚĆ (1462414381) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Fajowe :) Ja to się chyba do końca nie zdecyduję wrrrrr i Paweł w śpiochach do chrztu pójdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry