reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam :)
Mam do sprzedania śliczny chłopięcy komplecik w kolorze kremowym angielskiej firmy PEQUILINO rozm.6-9miesięcy:
-Spodnie na szelkach wykonane z miękkiego sztruksu, rozpinane w kroku, nogawki 3/4.
-Bawełniana koszula z kołnierzykiem, długi rękaw.
Komplecik nowy,z metkami,syn wyrósł, a lata jeszcze nie ma
Cena 15zł
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

no dokładnie, u mnie podobnie z tymi rozmiarami i w ogóle wkurza mnie taka numeracja, bo chyba wiadomo, że jedno dziecko jest mniejsze, jedno większe

Moj mezulek wczoraj dzwonil i mi opowiadal.Jak zona jego znajomego pytala sie na jaki rozmiar ciuszki kupujemy teraz dla malej,to powiedzial ze na 68 cm,to babeczka odpowiedziala mu"ooo to juz pol roczku ma wasza corcia" smial sie i mowil ze dopiero cztery,to wielkie oczy zrobila i byla zdziwiona ze jest taka duza:szok: we Fr jakies mniejsze dzieci sa.Tak samo u nich na metkach pisze ze taki wzrost jest mniej -wiecej na okolo pol roczku :) a u nas w pl to normalka:)

reklama
O,to muszę mojemu M.przypomniec,bo on ma świra na punkcie ciuszków dla dzieci:))).Jak jeszcze nie mieliśmy Amelki,to zawsze mnie ciągnął do wieszaków z sukieneczkami,żeby chociaż bratanicy kupić.I,fakt,juz wtedy dla niej na dwa latka kupowaliśmy,choć miała 8 mcy:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry