dorisday2512
Fanka BB :)
Apropos ciuszków. U mnie w miescie swoja siedzibę ma firma Wójcik - ubranka dla dzieci. Przedsiębiorstwo Produkcyjne Wójcik Ich kolekcje sa poprostu cudowne, a jakosc pierwsza klasa ... ale niestety cena bardzo wysoka. Co sie jednak okazało od niedawna , otworzyli sklep w którym mozna kupic starsze kolekcje za zadziwiajaco niską cenę. Koszulki po 19zł itp. Bylam w tym sklepie i zamierzam zrobic tam wiekszość zakupów, choc mam juz tez sporo ciuszków (co prawda uzywanych ,ale bardzo dobrej jakosci).
Nie mam cisnienia ,ze wszystko mam miec nowe. jak jest porządne i ładne no i oczywiscie niezniszczone (a przeciez te dzieciaczki tak szybko rosna ,ze nie ma sie to kiedy zniszczyc) to jestem happy ;-)
Nie mam cisnienia ,ze wszystko mam miec nowe. jak jest porządne i ładne no i oczywiscie niezniszczone (a przeciez te dzieciaczki tak szybko rosna ,ze nie ma sie to kiedy zniszczyc) to jestem happy ;-)

, ze krucho z kasą , a przegonilas wszystkich z tymi zakupami. Cieszę sie razem z Tobą
!!! Łózeczko i pościel super , naprawdę. A co do laktatora , to dobrze ,ze nie wypróbowałas na sobie
;-).