reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczynki, z pieniędzy ze chrztu chcę kupić dobry fotelik samochodowy, taki od 9 do 36 kg. Bardzo proszę, polećcie jakiś. I jeszcze mam pytanie o isofix: jak w samochodzie nie mam firmowo montowanej bazy isofix, to można jakoś to zrobić, żeby była? Mam stare mitsubishi carisma i w nim tylne siedzisko się podnosi.

Dziewczynki, z pieniędzy ze chrztu chcę kupić dobry fotelik samochodowy, taki od 9 do 36 kg. Bardzo proszę, polećcie jakiś. I jeszcze mam pytanie o isofix: jak w samochodzie nie mam firmowo montowanej bazy isofix, to można jakoś to zrobić, żeby była? Mam stare mitsubishi carisma i w nim tylne siedzisko się podnosi.
Musisz sprawdzic czy w ogole w Twoim samochodzie można zamontowac tę bazę, spis modeli i roczników musi byc na stronie producenta. Wydaje mi się natomiast, że baza do większego fotelika to zbędny wydatek, bo jego i tak montujesz już na stałe praktycznie. Też chcialam, ale w starej Astrze baza nie współgra, a teraz to bez sensu.

A jak to jest z tymi fotelikami zapinanymi na pasy bezpieczeństwa? czy to trzeba na okrągło zapinać tak, jak przy nosidełkach? Bo gdyby to było na stałe zapięte, to bym jeszcze przeżyła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry