reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkim doradzającym serdecznie dziękuję, ale projektor Tomy z Kubusiem Puchatkiem wygrywa
twinkle twinkle little star
:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry:
hmmm :-( :-( :-( to ja chyba jakaś głucha jestem i RYSIA chyba też :-( kurde, ja nie wiedziałam o jaką melodyjkę Ci chodzi, ale wpisałam w YouTube, posłuchałam, włączyłam swój projektor i wydawało mi się, że gra co innego. ale tam chyba jest kilka melodyjek.

reklama
Tylko ja podkreślę, że chciałabym fotelik nie do 15kg, ale taki, który po przemontowaniu jest dobry także dla starszego dziecka. Jakie polecacie?

Wszystkim doradzającym serdecznie dziękuję, ale projektor Tomy z Kubusiem Puchatkiem wygrywa
twinkle twinkle little star
:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry:
no to ja w takim razie nie wiem która to melodyjka...byłam pewna że jej nie ma bo też się wzorowałam youtubem:szok:

hmmm :-( :-( :-( to ja chyba jakaś głucha jestem i RYSIA chyba też :-( kurde, ja nie wiedziałam o jaką melodyjkę Ci chodzi, ale wpisałam w YouTube, posłuchałam, włączyłam swój projektor i wydawało mi się, że gra co innego. ale tam chyba jest kilka melodyjek.
hmmm to kolejne podobieństwo...obydwie głuche:tak:;-):szok:

Ponawiam pytanie-jaki kojec polecacie????

reklama
efa,my kupismy,cybex pallas, http://www.ceneo.pl/3034096,jest 9- 36 i ma jedne z lepszych testowych, kupilismy bez bazy isofix, mimo, ze mamy ja w samochodzie, wyniki dla obu sa prawie jednakowe a roznica cenowa spora, kupowalam w ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CYBEX fotelik PALLAS 2011 9-36kg
wczesniej pojechalam do nich do sklepu i Patryk testowal, ten jakos od samego poczatku do mnie przemawial.
jeszcze rozwarzalismy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: KIDDY fotelik COMFORT Pro 9-36kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry