reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
rysia- a u nas Arek układa sam klocki, a co do tych klocków drewnianych to u nas rzucają je po pokoju, nie mają cierpliwości do nich. Ja chyba kupię im puzzle, Arek próbuje z siostrą układać, ale te duże drewniane. Nie wiem co z innymi zabawkami, może coś z Duplo mu kupię.

reklama
W związku z tym, że w sklepie internetowym Smyka są mega promołszyn a przesyłka kurierska tylko 5zł kosztuje plus jeszcze jakis 10% rabat dostałam to nie mogłam się oprzeć i właśnie zakupiłam:

czapka-dziewczeca-rozmiar-50-n-iext6111651.jpgprinceska-hearts-rozmiar-86-n-iext6113239.jpgsmiki-aktywna-kostka-drewniana-z-kolejka-zabawka-edukacyjna-n-iext6231735.jpg

:laugh2::laugh2::laugh2:

Makuc super, czapka, sukieneczka boska a kostka też bardzo fajna, dużo za to zapłaciłaś??? Wrzuć linka do tego sklepu :-) Dziś leń mnie ogarnął i nie chce mi się szukać hehe

makuciek babo, ale mnie na pokuszenie wystawiłaś! :-D :-D ja ostatnio za czesto coś małej kupuje ;-)

wczoraj byłam w berdonce po mleko i oczywiście musiałam, muuuusiałam kupić jej ten zestaw:

/było i nie ma kto nie zdążył ten gapa :-D /

normalnie oprzeć sie nie mogłam :-p laski jak ona sie tym bawi :-D

Ostatnia edycja:
A mi odwaliło bo tu sezon sankowy sie zbliża a ja bym chciała wózek kupić, i to zachorowałam na Baby Jogera i bije sie z myslami City Mini czy City Elite, nowy czy używany, kupowac teraz czy na wiosne...wkręciłam sobie piękną jazde, całego neta juz przegrzebałam w poszukiwaniu info o nich.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry