happybeti fajna ta kuchnia którą znalazłaś, ja to chciałabym taki drewniany warsztat ale na razie tak samo jak u Ciebie brak miejsca na trzymanie tego:-(.
A widziałyście coś takiego
Wodna Mata TOMY Classic Aquadoodle Sklep (1954702246) - Aukcje internetowe Allegro , kiedyś zamierzam coś takiego kupić,ale to chyba jeszcze za wcześnie? Chociaż Łukasz lubi trzymać wszelkiego rodzaju mazaki, długopisy w ręce

.
regna wózek bombowy, w takich chwilach to i ja chciałabym mieć dziewczynkę.
Pytałam Was o te anglojęzyczne zabawki i dziękuje tym mamom które mi odpowiedziały na pytanie! :* Pytam bo kurde na allegro pełno takich tanich zabawek anglojęzycznych to i może ja się na jakąś skuszę?
natolin widzisz u Ciebie dziecko dostaje zabawki i większość dostał w prezencie a u nas to jest tak że tylko moja mama i chrzestna kupią zabawkę ( skonsultują ze mną) bo od strony męża to nie ma na co liczyć. Dzisiaj Mikołaj a oni nawet o żadnej drobnostce nie będę pamiętać.
dawidowe my to mamy tylko z tych zwierzaków interaktywnych szczeniaczka uczniaczka i tak naprawdę dopiero teraz Łukasz odkrył jego uroki. Miś siedzi na półce i on podchodzi do niej i pokazuje palcem i woła "to".
Hitem dla niego jest za to taki teletubiś
DUŻY TELETUBIŚ Z TELEWIZORKIEM DIPSY WARSZA (1954767627) - Aukcje internetowe Allegro. Uwielbia tą muzyczkę i oglądać obraz w tym ekraniku. Kiedyś w sklepie pokazywaliśmy mu pozostałe teletubisie i gdybyście widziały zaciesz na jego buźce:-)
Ida a o tym bębenku to ja chyba też kiedyś myślałam, nawet chyba w promocji w tesco był ostatnio:-)