reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Maga na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać zreszta nie kupujesz fotelika co miesiąc tak jak nat mówi to wydatek na lata

jest napisane, że trzeba się z nimi skontaktować i będą wymieniać te zapięcie, ale dopiero się dziś o tym dowiedziałam, więc po niedzieli zadzwonię co i jak

Ja nie do końca mogę się zgodzić z tym, że fotelik to wydatek na lata. Zgoda, w przypadku kupna takiego do 36kg (jak ma nat)- wtedy maluch pojeździ w nim do ok.5-6 r.ż.:tak: Niestety foteliki do 18kg wystarczą nam góra do 3r.ż. dziecka (takie też tutaj pokazywałyście). Wtedy będziemy musiały kupować kolejny, bo dziecko zwyczajnie nam wyrośnie :-( Bezpieczeństwo jest ważne, ale jak już mamy wydawać furę pieniędzy, to na odpowiednio duży fotelik. Wtedy to przynajmniej ma sens, bynajmniej dla mnie :-)

margeritta hehehe to nasze dzieciaczki by się dogadały w kwestii upodobań hahah szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy :/

Maga ja sobie na fotelik odłożyłam z chrzcin, więc mi tam żal kasy nie było, bo po pierwsze chodzi o bezpieczeństwo i wygodę no i tak jak dziewczyny mówią, to wydatek na lata więc tym bardziej lepiej zainwestować :) wiadomo, że jak się nie ma to się nie wyczaruje... ale z pewnością zrobiłabym wszystko, żeby jednak ten fotelik był jak najlepszy w cenie na którą mnie stać :) Na pewno coś dla siebie wybierzesz godzącego wszystkie aspekty :)

Cybexa mamy do 36kg więc już "na amen" :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry