reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jeśli chodzi o hauck to powiem, że jak na cenę 180 zł to warto, może nie są super, ale jak na lato i na parasolkę to są fajne, tylko podejrzewam, że jak dzieci podrosną to będzie ciężko je włożyć, bo moja Olka się ledwo mieści. No ale ona to już prawie 3 latka. Ja dla Olki miałam wersje tej spacerówki inną większą i jestem z niej zadowolona, w sumie jeszcze ją mam.

Też zastanawiam się nad tym wózkiem, cena kusząca :tak:

nat, to jakieś specjalne kredki ? Może masz jakiś link żebym obejrzała, bo z chęcią bym coś takiego kupiła

Ja mam te spacerówkęhauck-identyczna jak w gazetce.Mercedes to nie jest ale daje rade-mała,lekka,łatwo się składa i mało miejsca w bagazniku zajmuje.Na wyjazdy, na zakupy w supermarkecie itp rewelacja. Ma tezspory kosz na zakupy. Ale nie liczcie ze podjedziecie tym pod jakiś krawężnik;-)No ale coś za coś.Za taka cene to warto nawet jesli sie jej soradycznie używa- zawsze to mniej szarpania się przy pakowaniu bagażnika,albo przy noszeniu po schodach:-)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas największym hitem jest ciastolina-codziennie po kilka razy musimy się nią bawić bo inaczej dzień stracony:-Dwłaśnie teraz przymierzam się do kupna jakiś sprzętów do ciastoliny bo te foremki które mamy już mi się znudziły;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry