reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Onesmile​ właśnie też myślę nad czymś podobnym :-)

edit: przejrzałam wczoraj jeszcze trochę allegro pod tym kątem i oczywiście u nas wszystkie takie zestawy muszą być różowe...:baffled:

Ostatnia edycja:
Wczoraj byłam w szoku jak spojrzałam w Tesco na półkę z mlekiem Bebiko 3 , jeszcze dwa tygodnie temu płaciłam za opakowanie coś koło 11,49zł jakoś tak a wczoraj cena mnie powaliła bo 13,49zł. Musiałam G. się pytać czy ja na pewno dobrze widzę:baffled:. U was też tak mleko podrożało?
Zawsze w Tesco to mleko było najtańsze a teraz muszę porozglądać się w innych miejscach.

natolin rzeczywiście większość tych zestawów to różowe , dawno już to przeglądałam i zwątpiłam. No ale mojemu synowi jak się bawił różowym zestawem od Isi to mu to nie przeszkadzało:rofl2:

ten wzrost cen jest spowodowany tym nieziemskim vatem. w sumie to chyba ostatnio wszystko podrożało - poczynając od pieluch a na mleku kończąc :baffled:

ten wzrost cen jest spowodowany tym nieziemskim vatem. w sumie to chyba ostatnio wszystko podrożało - poczynając od pieluch a na mleku kończąc :baffled:
chyba na odwrót:rofl2::-p:-D:-D:-D
ja za bebiko 3R daję około 17-18 zł za 500g, czyli jakieś 2 zł drozej ale dokładnie nie pamiętam bo ja i cyfry to dwa kosmosy:rofl2:
co do jeżdżenia "wsim po trochu" to u nas chodzik (ten edukacyjny kostkowy, duży) zlany totalnie:wściekła/y:za to krzesełko do pchania idealnie się nadaje, co moim panelom średnio się podoba:angry:no i WCIĄŻ W ŁASKACH taka drewniana biedronka na sztywnym kijku do pchania (i trzaskania po panelach co równy entuzjazm u mnie wywołuje:crazy:) (Miniu, :-):***)

aaaaaaa, ostatnio w Askanie były w ramach zabaw dla dzieci fajne koniki:-Dnormalnie czad:-D
Konik PonyCycle - Rozmiar M - brązowy (2094488318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry