reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

• Starter tematu Starter tematu Ren
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cena powala:tak:przynajmniej mnie;-)zresztą ja mam za krótki korytarz (mimo że z otwarta kuchnią połączony) na takie szaleństwa:rofl2:nieee no na serio, jakbym młodej kupiła to chyba tylko chodnik przed domem zostaje jako w miarę uzyteczny plac do takiej zabawy, a już widzę miny sąsiadów "ale szpanuje:-p":-D

reklama
haha ja własnie też się zaczęłam zastanawiać jak te koniki mają się do wielkości mojego mieszkania :rofl2: i wytrzymalości paneli :laugh2: a znowu mój chodnik pod blokiem ma za dużo ubytków na takie zabawy chociaż... najpierw to trzebaby było ten majątek nazbierać a potem gdybać nad tym gdzie się dziecko konikiem bawić będzie :-):-):rofl2::-p:laugh2::szok:

Ale czadowe koniki:-D.ale i tak nie napalajmy się za bardzo,bo poza wszystkim,to i tak nasze dzieci jeszcze za małe na nie.Więc kiedyś może....kto wie?;-):-D
PS Ida - tym razem nie zdzierżę i śmiem Ci przypomniec,sklerozo jedna,że biedrona była od nas,od miniu dostałas "zestaw dla księzniczki ";-):-D:-D:-D

to żem się właśnie pod stół wjechała... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale wybaczyć mi musisz bo byłam pod takim wrażeniem spotkania że chyba mogło mi umknąć co od kogo:rofl2::zawstydzona/y:;-):-)w każdym razie prezent jak już pisałam poważaniem się cieszy:tak::-D:-D:-D
ps. w galerii na jednym koniku popindalało dziecię max 3letnie:szok:one są w różnych rozmiarach

no przeciez ,ze wiem,że zamieszanie było:tak::-).
co do koników ,myślałam,ze nie umiałyby (nasze dzieci) wprawiać ustrojstwa w ruch- "anglezowac":-p;-).Ale sama bym takim się pobawiła :tak:

Ones świetny ten zestaw muszę go kupić kubusiowi on uwielbia sprzątać dzięki wielkie
Ida co ten koń ma w sobie ze tyle kosztuje?masakra
Happy sama byś sie pobawila takim koniem?coś mi zbereznego przyszło do glowy:rofl2:

wiecie, że ja na takim kuniu też bym chętnie poszalała? (tylko bez skojarzeń proszę :-p:cool:) haha widzę, że WIOLI też od razu wogół jednego tematu krąży. WIOLI nu, nu, nu zboczuszku :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry