reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Dziewczyny,baaardzo Wam dziękuję:**** Już sobie upatrzylam odkurzacz-taki nieróżowy i bez kulek styropianowych. No i jeszcze rozglądam się za zjeżdżalnią dla aut:tak:

U nas Łukasz jak tylko wypatrzy "dorosłe" mopy, miotły to zabiera i lata z tym po domu, nawet mi do łóżka to znosi. Ostatnio coraz częściej teściowej daje miotle w ręce i chyba każe jej sprzątać, uczy się ten mój synuś, uczy:-D:rofl2:

Albo sugeruje,że ma odlecieć:-D:-):rofl2:

Franek tez lubi mopy i miotły. No i też rządzi. Np. jak się położę,to on podchodzi do mnie i "podnosi" na siłę głowę,cobym za bardzo sobie nie poodpoczywała:tak:

reklama
u mnie sprzety do sprzzatacia prawdziwe nie dzidziusiowe sa na topie:0
a oto co upatrzylam dla Maury(czy dla siebie bardziej?:)) dopisuje do want listy:)

Różowy zestaw SERWIS do herbaty herbatki w kwiatki (2235782841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

u nas też zestaw do sprzątania jest prawdziwy-Miłosz ma "swojego"mopa,uwielbia prawdziwy odkurzacz a szczotke do zamiatania opanował do perfekcji:)

a odnośnie zestawu to jest rewelacyjny:-)

Edit:
Właśnie wróciłam z zakupów z taczkami...Miłosz w galerii oszalał na ich punkcie i po całym sklepie nim i jeździł wożąc jakieś sklepowe auta.Teraz jesteśmy w domu a on dalej pała wielką miłością do nowego sprzętu i pakuje klocki,przewozi i wysypuje.Nie wiem na jak długo posłuży ta zabawka,ale zakup uważam za godny polecenia bo na dwór do piasku czy pakowania np.kamieni zabawka rewelacyjna:)jakby któraś była zainteresowana to wrzucę link http://allegro.pl/wader-taczka-74700-i2252738937.html

Ostatnia edycja:
Dawidowe chciałabym żeby był również mój ale niestety kg nie pozwalają mi se na nim poskakać bo z osiołka została by gumowa miazga:baffled:hihi ale żeś taka ciekawa to powiem Ci w tajemnicy (ciii tylko cicho sza:-D) że od czasu do czasu "skaczę" tylko na oślę (moim M:-D)

u nas na początku skoczek był tylko do głaskania Iś nie chciała na niego wsiąść :eek: za to jak zobaczyła mnie jak na nim skacze to też zapragnęła spróbować :-) :-D

reklama
Do góry