Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ida no nie raczej nie 150 zl powiem ci tak pracujac w uk za najnizsza stawke 5 dni w tyg po 6 godzin zarabiaja 170 f tygodniowo mam o tyle szczescie ze moj k ma tutaj dobrze platna prace i te 150 nie jest jakims niewiadomo jakim majatkiem:-)
Ida ja mam dla Oli takie zwykłe, ale ja powiem ci, że wolałabym tą żyrafkę bo ładna kolorowa, a Arek mi wypadł z tego zwykłego bo to kombinator jest. Ja się czaję na jakieś łóżko dla niego, tylko nie wiem co z Olką bo jak mu kupię takie ładne to ona też będzie chciała.
Kroma fajne z tym ochraniaczem. Ida mnie się podoba żyrafa i to w ostatnim linku, nad takim łóżkiem myślę ale to dopiero jak skończy dwa latka. No chyba że zapała miłością do wychodzenia z łóżeczka górą ale mam nadzieję, że ten pomysł nie wpadnie jej ponownie do głowy.