reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

nice, happy, chyba pójde w wasze ślady i nie bede się teraz wykosztowywać na buty, kupie takie tanie do wózka a potem zainwestuje w coś dobrego i fajnego na zime jak już będzie sam śmigał :-)

ikaa, bardzo ładne buciki :tak:

reklama
Na teraz mamy trampeczki "Walky" ,podobne do tych,co Ikaa pokazała:)(ładniutkie:))- też różowe,w białe kropeczki z kwiatkiem na rzepie.No i kapcie "po domu"- brzydkie(jaskrawy róż,w srebrne haftowane serduszka,do kostek,na zamek- innych kolorow w tym rozmiarze nie było:(((),ale ciepłe i wygodne...A i jeszcze Ciocia kupiła jej buciki- ładne,czarne z paseczkiem wokół kostki(jakby bardzo mocno zabudowane sandałki),jeszcze odrobinkę za duże...ale do wózka czasem ubieramy;P.Kochana ta moja sis...ostatnio razem szukałyśmy bucików,to zapamiętała jaki rozmiar i fason mniej- więcej i się szarpnęła...;p-.
Po kozaczki mieliśmy jechac wczoraj,ale że M. "umierał",to pewnie w piątek .

ikaa super buciki!! :)) ja tez musze poszukac dla Nadii cos podobnego(chodzi mi o zimowe).
PILNE ma ktoras z Was jakies chody w aptece???potrzebuje jedna rzecz ktora jest na recepte!!oczywiscie recepty nie mam :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewuszki mam pytanie odnośnie śpiworków do wózka,jakie macie i jakie polecacie owcza wełna (zastanawiam się nad tym) czy polar bo nie wiem jaki kupić no i dlugość jaka?

DSC06192.jpg tutaj Nadia miala 5 miesiecy.Teraz tylko doczepi sie ta torbe co wisi na wozki i bedzie akurat na ta zime spiworek :-)

A u nas śpiworka niet. Mieliśmy taki niemowlęcy ale moja Alutka to chyba jakaś zimnolubna jest, bo co ją bardziej opatuliłam to sie darła i w gruncie rzeczy bez "ocieplacza" się obyło. Teraz zapewne będzie tak samo i nawet wiem po kim ten brak zamiłowania to ciepłego ubior ma :rolleyes2:
poza tym chce sie pochwalić, że wczoraj dotarł do nas fotelik samochodowy maxi-cosi mobi

foteliki-od-9-do-18kg-maxi-cosi-mobi-p69502.jpg

dzisiaj zastał przetestowany i z czystym sumieniem moge polecić go tym co jeszcze nie wybrali "doroślejszego" fotelika dla dziecka :laugh2::rofl2:

reklama
mona ja mam ten sam dla Olki, tylko nie do wszystkich wózków pasuje, jeśli chodzi o wkładanie w pasy, akurat do naszego jeśli chodzi o wymiar to się zgadzało, a już jak założyłam szelki to się ciągle z suwał z dzieckiem. Ale i tak jak dla mnie to dobry, ciepły. Nam się torba popsuła, ale w sumie mamy go 2 lata, swoje wysłużył.

Do góry