calineczka27
Fanka BB :)
My kupilismy gryczano kokosowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anitas, cudowna ta Twoja Anulka :-) Ale słodkie zdjęcia.Moim zdaniem gryka-pianka-kokos , lub gryka-kokos. Ja mam gryka -kokos, i na początku dziecko śpi troną gryka, a potem jak jest większe to kokos, mam nadzieję, że dobrze pamiętam.
na starość pamięć już nie ta
tak się zastanawiam czy nie kupić nowego bo on już taki jakiś pokrzywiony

więc łóżeczko to stoi sobie w pokoju jedynie dla ozdoby

Ja chyba też mam gryczano -kokosowy, kurcze sama już nie wiemna starość pamięć już nie ta
tak się zastanawiam czy nie kupić nowego bo on już taki jakiś pokrzywiony
Ja tak jak Anitas przez pierwsze dni w rożku młodą trzymałam a potem w łóżeczku zamiast poduszki miałam tylko tetrową pieluszkę i zmieniałam ją jak młodej się ulało itp. i kołderkę , poduszkę dopiero podłożyłam jak już większa była. Ogólnie łóżeczka to mogłabym nie mieć bo młoda potem częściej spędzała czas w leżaczku a jak już zaczęła łazikować to wyprowadziła się z łóżeczka całkowicie i preferowała spanie tylko z nami w łóżkuwięc łóżeczko to stoi sobie w pokoju jedynie dla ozdoby
![]()

mam kocyk, kupie jeszcze spiworek i kocyk bambusowy
w ogle kocyki,cienkie, grubsze bardzo sie przydaja

nigdy bym nie pmyslala wczesniej,ze taka ilosc moze wyjsc z takiego malutkiego brzuszka