reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny chyba znalazlam wozek dla nas. Icandy 2pear Tandem :)

Załączniki

• apple2pear19407_web_2.jpg
    apple2pear19407_web_2.jpg
    200,6 KB · Wyświetleń: 87
  • apple2pear_lnn_usu_web_2.jpg
    apple2pear_lnn_usu_web_2.jpg
    199,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Czytalam duzo, pytalam na forach i wlasnie ten wozek najbardziej byl polecany. Dziewczyny pisza ze 2-3 latek spokojnie sie miesci. Ja planuje starszego wozic do jesieni.

Bluelovi myslalam o dostawce ale w moim przypadku sie nie sprawdzi. Meza nie ma calymi dniami, ja czesto wychodze na dlugie spacery i maly mi spi w wozku. Parki mam dosc daleko wiec wozek musze miec chociaz na wakacje. Pozniej sprzedam jedna gondole i bede miala spacerowke dla maluszka.

Dostawka siedzaca o kotorej pisalas to koszt ok 70f uzywana wiec wole doplacic troche

Ostatnia edycja:
Te mamusie ktore maja juz dzieci pewnie sie zgodzą z faktem ze nie warto dużo inwestować w wózek bo po pierwszym roku maluchy i tak w parasolkach jeżdżą ;)..przy pierwszym dziecku wszystko wydawało mi sie potrzebne i zwracałam uwagę na wymagania wiekowe według tego co pisze producent ..pózniej w praktyce prawie wcale sie nie było pokrycia...moje dzieci były dość wysokie na 3latka wiec ten pierwszy wózek był szybko nie praktyczny ..

Marzenka u nas jest duzy ruch w uzywanych rzeczach dla dzieci. Wiem, ze jesli cos mi nie zda egzaminu to nie bede miala problemu zeby sprzedac. Siedze i dalej nic nie wybralam hehehe

reklama
Karolinka ja zamierzam wózek sprzedać po około 1,5 roku:) sama tez dla maleństwa mam masę używanych rzeczy ...wózek kupiłam za więcej niż 50% jego wartości wiec myśle dostać za niego ta cenę za która kupiłam i kupić dobra parasolkę ;)

Ostatnia edycja:
Do góry