reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Alunia - ja nie mam nic przeciwko uxywanym tylko tak jak bluelovi - najlepiwj odbior osobisty i sama sprawdz. Chcesz xlandera xa jak rozumiem?
Wozki toznia sie cena bo sa z roznych rocznikow. Jesli maja szprychy w kolach to rocznik 2008 wiem bo sama taki mialam. I one sa najtansze ale tez zadtanow sie ile dzieci przeszly bo na pewno nie jedno przez tyle lat. Takiego bym nie kupila. Kolejne z 2009-2010 to maja takie kola jasne. Najnowsze sa te co maja kola czarne z rocznikow 2013 i nowsze i te sa pewnie najdrozsze. Jak ja patrzylam za uzywkami to szukalam tylko tych bo wiem jak stelarz sie zuzywa a to przeciez on w wozku najwazniejszy. Te kosztowaly ok 1000-1300 a uwazam ze tyle to duzo za uzywany i odtatecznie wzielismy nowy. Zwlaszcza ze dziadek zasponsorowal;)

reklama
co do wózków to racja ja szybko przeszłam na parasolkę bo wygodniej jest
ja chce kupić taką deskę dla córci nie ma innej opcji u mnie na jakieś wózki podwójne bo mam windę i to bardzo małą w bloku i nie wejdzie taki wózek tylko deska mnie ratuje ;-)
też lubię kupować używane produkty w dobrych cenach i dobrych firm np paraloskę tak kupiliśmy inglesiny, wózek kupiliśmy nowy z myślą o drugim dziecku że będzie w nim jeżdzić

Dziewczyny ja z wyprawki mam juz wszystko i tylko wózek nowy:)..tak jak juz wspomniałam udało nam sie kupić baaaardzo okazyjnie...nowy a cena jak za używany :)kompletnie mi nie przeszkadza ze dziecko ma rzeczy po innym dziecku....ja wczoraj pojechałam do lumpka..i kupiłam małemu kosz Mojżesza :)wiklinowy z uchwytami po bokach...z błękitna kokardka z boku ;) nie wiem czy małego będę w nim nosić..moze przyda sie na zabawki..a cena 2dol :)no to jak nie kupić;)

Kitki ..Odchowam moje bobo i moge wam podsyłac jako prezenty dla następnych waszych maluszków wszystkie moje łupy i wyprawkowe zbiory :)serio...i tak musze pózniej cos z tym zrobić ...moja siostra juz nie bedzie mieć dzieci, brat tez...tutaj męża rodzeństwo tez mowia ze nie wiec...

Ja tez nie planuje :))

Ja kupilam od corki sasiadki mojej tesciowej ;) znaja sie od wielu lat wiec wiedzialam ze nie kupuje kota w worku :) xlander xq jeszcze z tej seri z srebrnym stekazem kolor rocky i do tego gondole xmove juz z tych nowszych modeli 2013 tlniebieska :) jak nowka zadnej plamki :) takze jestem mega zadowolona bo jak dla wojtka kupowalismy nowy wozek to poszlo 1800zl z fotelikiem :errr:a po roku sprzedalam za 700 wiec tez za dlugo nie uzywam spacerowki od zestawu 3w1 ;)

A ja nie cierpię tych parasolek i cały czas nawet do zeszłego roku używałam tego wózka pierwszego Damian się do tej pory zmieści i ma wygodnie :) parasolke tylko do tramwaju... Nasz bardzo drogi nie był bo 2w1 za 1100 kupiliśmy ale zafowoleni jestesmy to też trzymalismy dla kolejnego dziecka :)

reklama
Hej;)okazało się ,że łóżeczka nie musimy kupować, bo dostaniemy... tak że bardzo się cieszę.... przebrałam wczoraj rzeczy po siostrzenicach, te wieksze dam do szwagra coreczki bo po co mają leżeć i czekać aż nasza założy jak, ich mała może już nosić... a oni z kolei dadzą nam te malenkie

Do góry